PSD-istul Arsene: “Fac ceva ce o să vă mire. O să-i iau apărarea lui Iohannis!”


arsene

Liderul PSD Neamţ, deputatul Ionel Arsene s-a transformat în avocet de moment al lui Klaus Iohannis, nefiind de accord cu cei care au şi început să îl critice pe proaspătul preşedinte de la Cotroceni pentru anumite persoane desemnate să-I fie consilieri.

“Acum o să fac ceva ce o să vă mire. O să iau apărarea lui Iohannis”, a spus Arsene când a venit vorba despre scrisorile de protest remise lui Iohannis de câteva organizaţii din Diaspora.

Declaraţia completă, pe acest subiect, dată în cadrul unui interviu pentru postul tv Tele M Neamţ, a fost următoarea: “Acum o să fac ceva ce o să vă mire. O să iau apărarea lui Iohannis. Domnule, nici nu poţi să conduci România din funcţia de preşedinte dirijat de nişte băieţi din Diaspora şi de facebook. Tu ai nevoie de oameni pricepuţi, specialişti, pe fiecare spectru de activitate. Eu cred că Iohannis are nevoie de timp, noi cei din PSD am dat semnalul că suntem dispuşi să-i dăm timp, să-l lăsăm să facă, să arate ce vrea să facă. Respectăm votul poporului. Trebuie să-l lăsăm să-şi facă echipă. Aaa, în momentul în care vedem că derapează de la prerogativele lui de preşedinte care îi sunt conferite de Constituţie, aşa cum a făcut Traian Băsescu, fiţi siguri că noi, cei din PSD, vom reacţiona”.

Deputatul Ionel Arsene a confirmat că Iohannis, şi a preşedinte şi ca şef al consilierilor pe care şi-i alege, va răspunde atât pentru deciziile sale cât şi pentru prestaţia echipei de specialişti pe care şi-o formează.

Daniel Vinca

Lasă un răspuns