PSD-istul Arsene despre relația cu Asaftei de la ALDE: „Cu el am construit proiecte în județul Neamț!”


Ionel Arsene, președintele CJ Neamț și al PSD Neamț confirmă ceea ce liderii ALDE Neamț tot spun de vreo 2 ani: proiectele de dezvoltare a județului nu puteau fi puse în operă de social-democrați fără sprijinul constant al partenerilor liberal-democrați. De fapt, PSD a și încheiat la începutul acestui mandat o alianță cu ALDE la Neamț care a funcționat fără cusur până acum și nu pare a fi tulburată nici de disensiunile la nivel central.

”Au venit ambii vicepresedinti la invitatia mea, fapt pentru care ma bucur si vreau sa le multumesc ca sunt alaturi de mine. Alta data (n.r. la alte vizite de lucru) erau probabil fiecare in alte obiective, dar nu a fost nicio alta discutie. Sunt astazi aici pentru ca i-am invitat si pentru ca… domnul vicepresedinte Asaftei care face parte din ALDE, este unul dintre oamenii cu care am construit proiecte in judetul Neamt (…) Mi se pare firesc. Suntem intr-o alianta care va fi o alianta pentru cetatenii din judetul Neamt”, a declarat Ionel Arsene acum 2 zile ca răspuns la întrebarea Vestea care sesiza că e prima dată când la o inspecție în teren președintele CJ e flancat de cei doi vicepreședinți.

Declarația a fost dată acum 2 zile, la vizita pe lucrările de infrastructură rutieră din Neamț realizată de Arsene cu Ministrul Transporturilor.

În momentul în care, în cursul declarației de mai sus, Arsene a pronunțat „alianță”, Asaftei a intervenit prompt și a completat „o alianță pentru cetățean”.

 

D.V.

 

Lasă un răspuns