PSD-iştii raportează: Am votat candidatul unic! Uraaa pentru preşedintele penal Dragnea!

Cu maximă mândrie patriotică, liderii PSD Neamţ raportează pe facebook şi pe toate canalele de comunicare posibile alegerea prin vot a candidatului unic Liviu Dragnea pentru funcţia de preşedinte PSD, rezultat care – nu-i aşa? – reprezintă garanţia că, pe viitor, ” vom continua să facem tot ce este mai bine pentru români”,

Cum a fost un singur candidat şi cum cel care a organizat aceste alegeri interne (Liviu Dragnea) este celebru pentru priceperea sa de a scoate la vot şi viii şi morţii (vezi condamnarea sa în prima instanţă în Dosarul Referendumul), fără doar şi poate că liderii PSD Neamţ nu au emoţii în această cursă cu un singur înscris, aşa că au şi început să transmită celebrele mesaje festiviste.

Tonul l-a dat, fireşte, deputatul Ionel Arsene, preşedintele PSD Neamţ.

„Astăzi am votat la președinția PSD un om în care cred și despre care am convingerea că va asigura o conducere eficientă, care va întări unitatea și solidaritatea partidului. Liviu Dragnea a demonstrat în ultimele luni că este persoana potrivită pentru a gestiona activitatea Partidului Social Democrat. După votul de astăzi, PSD va fi întărit și va avea o echipă construită în jurul celui mai potrivit lider pentru a conduce partidul. Împreună vom pregăti etapele electorale ale anului 2016 și vom continua să facem tot ce este mai bine pentru români. Pentru membrii PSD și pentru simpatizanții săi, este necesar ca în fruntea partidului să fie o persoană cu o experiență bogată, care să dea încredere tuturor că putem câștiga bătăliile politice în care vom fi angrenați. Alături de noua conducere, va trebui să reușim să transmitem ce lucruri bune a făcut guvernul sau ce a făcut PSD în ceea ce privește politicile de stânga. Principalul obiectiv al PSD pentru perioada următoare este acela de a duce la capăt o guvernare foarte bună a României și de a câştiga alegerile locale şi parlamentare. PSD va continua să reprezinte interesele românilor și să promoveze bunăstarea, declarat preşedintele Ionel Arsene, preşedintele PSD Neamţ, citat de siteul stiripesurse.ro. (N.R. – sublinierile aparţin vestea.net).

tarantusEmulaţia politică este molipsitoare, aşa că şi liderii mai tineri îşi transmit omagiile pe reţelele de socializare. Astfel, preşedintele executiv TSD Neamţ, Octavian Andrei Bărbuleț Tărăntuș a ieşit la rampă cu următoarea declaraţie: „În această dimineață am votat, alături de numeroși tineri, un candidat care sunt sigur că va revigora Partidului Social Democrat. Liviu Dragnea este liderul care poate forma o echipă puternică, competentă și capabilă să demonstreze adevărata valoare a acestui partid”.

Din partea cu „revigorarea” s-ar putea înţelege că PSD este sau a fost cam anemic. Cumva înainte, în timpul sau după campania de la prezidenţiale pierdută de PSD şi candidatul său o fi intervenit situaţia care trebuie „revigorată”? Şi, cumva, acea campanie a fost condusă de Victor Ponta (cel care este în continuare premier în ciuda unui dosar în care e vizat de spălare de bani şi de falsuri) şi de Liviu Dragnea (condamnat penal de prima instanţă în Dosarul Referendumul) care şi-a organizat atât de minuţios azi propria înscăunare oficială înainte de a ajunge în faţa judecătorilor la recurs?

D.VINCA

 

cop dragnea

2 thoughts on “PSD-iştii raportează: Am votat candidatul unic! Uraaa pentru preşedintele penal Dragnea!

  1. Stima noastra si mandria Ceausescu-Romania!
    Stima noastra si mandria Dragnea si Puscaria!

  2. IP67 enibil!!! Ce-au votat??? Nu mai spunem ca buletinele de vot au fost votate si „prelucrate” de catre presedintii de organizatii!

Lasă un răspuns