PSD-iștii nemțeni, lăudați de Ciolacu. Poze-concept total diferite postate de Harpa și Niță.

PSD-iștii nemțeni au fost lăudați azi la o întrunire națională a PSD de către Marcel Ciolacu, după cum relatează în postări pe net și Daniel Harpa (cel care a câștigat alegerile pentru funcția de președinte CJ Neamț) și Adrian Niță (cel votat ca viitor primar de Piatra Neamț).

Dincolo de textele previzibile atașate de cei doi social-democrați, interesante sunt pozele.
Harpa, plasat pe primul rând din echipa pe care Ciolacu a avut-o alături de el la conferința de presă, a postat poza de mai jos…

… mai wide (mai „largă”).

Niță, aflat împreună cu alți doi colegi pe rândul 2, a preferat să utilizeze o altă fotografie,…

… mai de prim-plan, care accentuează faptul că el este fix în spatele umărului lui Ciolacu. Fie fotografia utilizată de Niță a fost una realizată cu zoom, fie a fost, de asemenea, mai largă dar a fost ulterior „cropuită”.

Cert e că imaginea cu zoom în care Niță este dar Harpa nu apare amintește de poze similare folosite în urmă cu câțiva ani de alt personaj politic din Neamț care era pozat în situații cumva similare, fix în spatele umărului lui Liviu Dragnea sau a premierului Viorica Dăncilă.

Deși abordarea diferită a celor două fotografii de pe net ar putea genera diverse analize sau păreri, dinspre PSD Neamț vin mesaje oficiale că e concordie deplină și o unitate debordantă…

D.V.