PSD-iştii comentează în fel şi chip plecarea lui Harbuz din partid

13239027_879224878867393_3830067113633946733_nPlecarea deputatului Liviu Harbuz din PSD în UNPR (şi de aici, prin fuziune) în noul PMP a fost subiectul „uau” al zilei de ieri, o asemenea mutare neavând cum să fie ignorată nici de cele 3 partide implicate direct dar nici de membrii altor formaţiuni.

Evident că super-interesante sunt reacţiile celor din PSD. După un comunicat al lui Arsene al cărui mesaj pare împăciuitor („sperăm să…”, „proiecte”, împreună”…), simplii membri de partid văd în fel şi chip această mutare. Mai ales că Harbuz – 16 ani vechime în PSD – are un pedigree politic cum nu au alţi social-democraţi din Neamţ (consilier în Consiliul General al Capitalei, secretar de stat, membru în delegaţii oficiale care au negociat cu foruri europene). Iar la zi e vorba totusi nu doar de un deputat, ci şi de candidatul PSD la funcţia de primar de Piatra Neamţ şi chiar de preşedintele executiv PSD Neamţ.

Cum nu putem publica noianul de păreri pe subiect, vom reda doar două. Una în linia oficială a oricărui partid care se simte abandonat şi care aruncă cu acuze şi cealaltă, şi mai tehnică dar şi mai umană, care vede dincolo de simplul gest al unei despărţiri.

* Categoria FURIOUS

<<L-am sustinut in campania electorala! Regret ca si-a schimbat optiunea politica , asa de repede, dar sintagma „Scopul scuza mijloacele” functioneaza … In momentul de fata asistam la o” brambureala”nemaintalnita! Nu stim cine cu cine se aliaza ,care sunt” tradatorii” si ce scopuri urmaresc…. grav este ca cetatenii isi pierd increderea in clasa politica…>>, scrie – chiar in Vestea la comentarii, Victoriţa Păduraru, consilier ales în CL pe lista PSD-Harbuz la alegerile locale din 2016.

* Categoria: candidat sabotat de judeţeana de partid

<<M-am mirat foarte tare că a tăcut brusc. Oricum, din conversațiile cu el, i-am citit dezamăgirea. Cat despre susținere, nu a avut deloc, cel puțin de la județ. Parcă eram două tabere adverse – municipiul vs. județul! Îmi pare nespus de rău pentru PSD că nu a știut să aibă grijă de omul capabil de reformare, însă, pentru el sunt bucuroasă! Metita să fie lider într-un partid care să fie onorat că-l are!>>, este opinia unui alt membru PSD care pare să înţeleagă dezamăgirile care au dus la decizia lui Harbuz.

V.N.

 

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns