PSD-iştii i-au căutat pe liberali pe terase!

Gluma cu şedinţele care ar trebui să fie convocate pe terase, doar-doar sau măcar aşa vor onora aceste acţiuni şi unii stâlpi de cafenele care chiulesc cu repetiţie a fost prezentă şi la CJ, la ora 14, unde consilierii PSD, ALDE şi PMP s-au întâlnit de pomană şi astăzi.

Şi pentru ca filmul să fie complet, după respectiva şedinţă, Ionel Arsene (şeful PSD şi cel nominalizat de majoritate pentru funcţia de preşedinte al CJ), Ioan Munteanu (şeful de campanie al PSD şi preşedinte, ca decan de vârstă, al şedinţei de constituire CJ) şi Ciprian Şerban (demisionar din mandatul nevalidat de consilier judeţean dar artizan al candidaturii comune pe lista PSD+UNPR) au mers la o terasă? Cum la care? La cea care – graţie fotografiilor cu zel de un proaspăt ales local – a devenit vedetă (fie şi ca decor) a unor articole din Vestea (vezi AICI – Romelisme! În ziua în care a chiulit de la „jobul” de consilier şi-a pus poză pe facebook de pe terasa de fiţe!).

Unii dintre clienţi care sunt şi cititori fideli Vestea nu doar că s-au amuzat de situaţie ci au interpretat – logic şi ironic – situaţia: „Au venit PSD-iştii să-i caute pe terasă pe PNL-işti, doar-doar vor putea face măcar aşa o şedinţă la care să fie prezenţi ăştia care chiulesc”. Replicile spuse în şoaptă – ca la o terasă unde clienţii se respectă între ei – au continuat şi cu alte perle: „A întâziat Arsene. Dacă venea la 10 şi 10 când a fost şedinţa la Primărie, îl găsea pe Romel aici. Cu toată formaţia cu care îşi bea cafeaua… ” sau „Şi-a luat ţeapă acum Arsene că şi Romel mai are treabă, poate pregăteşte ceva oferte…”.

Sursele Vestea nu au reuşit să audă ce vorbeau între ei PSD-iştii. Au remarcat doar că Şerban şi Arsene erau foarte relaxaţi şi că Ioan Munteanu părea mai preocupat („poate calcula câte funcţii de viceprimar a scos PSD” – a fost o posibilă interpretare).

Clienţii cârcotaşi ai cafenelei de pe Bulevardul Republicii au ţinut să-i tramită un mesaj preşedintelui PSD: „Să vină la cafea pe la 8,30-9,00. Sigur îl găseşte pe Romel şi-l poate invita personal la şedinţă. Şi dacă e şi <<ăla micu’>>, poate îi ia un interviu. Chiar dacă nu-l publică, îi asigură măcar un cititor: pe senator…”.

D.VINCA

cop terasa

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns