PSD-iști din Neamț, înscrieri în APP

APP este căutat și preferat și de unii activiști (actuali sau foști) ai PSD Neamț, anunță surse apropiate de organizația nemțeană a partidului promovat de Liviu Dragnea.
„S-au înscris deja foști consilieri locali PSD, foști membri în birourile locale PSD sau din organizațiile speciale, evident și care au activat în OFSD care a avut-o ca lider pe doamna Emilia Arcan.
Sunt și actuali consilieri locali sau chiar primari care sunt atrași din acest politic dar evident că nu pot face acum acest pas întrucât și-ar pierde funcțiile administrative în care au fost aleși. După cum știți, legea este total nedreaptă, permite transferul de la un partid sau altul pentru parlamentari, deși au fost aleși și ei pe liste de partid, dar nu permite acest lucru pentru consilieri și, mai ales pentru primari, deși aceștia din urmă sunt aleși, practic, uninominal”, a precizat pentru Vestea.net o sursă apropiată de APP Neamț.

Unii dintre PSD-iștii care fac (sau vor face) pasul spre APP îl preferă pe Dragnea lui Ciolacu, alții sunt dezamăgiți de atmosfera din PSD Neamț pe care o compară cu cea din partide sau regimuri dictatoriale.

APP Neamț este condusă de fosta senatoare Emilia Arcan.

D.V.

One thought on “PSD-iști din Neamț, înscrieri în APP

  1. Numai niște netoți sau oligofreni pot să se înscrie în APP. Ori persoane murdare și doritoare de noi ”ciolane” . Ce exemplu ar putea da asemenea specimene din fruntea acestui așa-zis partid ? Ce au făcut bine pentru cetățeni acești mâncători de… ?!

Lasă un răspuns