PSD-istă către parlamentarii PSD: „Băgaţi-vă legea-n cur!”

Legea vaccinării (obligatorii) stârneşte în continuare reacţii dintre cele mai diverse şi interesante. Este şi cazul proaspetei membre PSD (fost candidat PMP) care, într-o postare pe net, şterge pe jos cu politicienii (cu accent pe parlamentari) care susţin respectivul proiect de lege. Proiectul a trecut de Senat, are mari şanse să treacă şi de Camera Deputaţilor şi cum, în actuala configuraţie politică, niciun proiect de lege nu ar trece fără susţinerea PSD este evident că atacul Elenei Didilă îi vizează în primul rând chiar pe parlamentarii social-democraţi.

O scurtă sinteză a epitetelor şi mesajelor folosite de Didilă la adresa politicienilor (inclusiv PSD) care au votat sau vor vota legea respectivă este mai mult decât elocvent: „lepră vândută”, „vierme jegos”, „retardat mental”, „băgaţi-vă legea în cur”, „tăceţi naibii din gură”. În acelaşi stil, românii sunt numiţi de proaspăta membră PSD drept „popor de oi”.

Mai jos, integral, mesajul de hater XXL al Elenei Didilă:

<<Spunându-ne ca prin Constituție esti obligat sa asiguri SĂNĂTATEA si EDUCAȚIA cetățeanului ?
Lepra vândută , nu aceeasi Constituție de obliga sa ții la neamul tau si sa ii respecți libertatea ?

Cum sa te credem noi vierme jegos ca te preocupa sănătatea poporului cand de 27 de ani in România nu s-a construit NICI UN SPITAL si …. in EUROPA suntem clasați pe LOCUL INTAI in ceea ce privește MORTALITATEA IN SPITALE !!!

In 2016 , 70 mii de romani au murit cu zile in spitale rapoartele arătând ca mai mult de jumătate puteau fi salvați daca aveau condiții de tratament ! De exemplu, dacă în 2015 erau raportate 60.000 de decese în unităţile sanitare, la doar un an distanţă, în 2016, cifra a crescut cu aproape 10.000.

Măi politicianule retardat mental ! În ultimii cinci ani, Ministerul Sănătăţii a pierdut fonduri nerambursabile de 500 de milioane de euro. 
Si vii tu sa imi spui ca principala TA grija este SĂNĂTATEA POPORULUI !?!?

Senatori , deputați , presedinte al României si cine naiba o mai fi in spatele vostru si trebuie sa-si vândă vaccinele , BĂGAȚI-Vă legea in cur , pt ca eu in calitate de cetatean LIBER am dreptul sa aleg si sunt destul de conștient sa imi respect SĂNĂTATEA ! Ziceți mersi ca romanii INCA va mai plătesc taxe si impozite ca sa aveti voi ce mânca si tăceți naibii din gura ca si asa nu sunteți capabili de nimic .

Si voi popor de oi care va lăsați manipulati , trezirea ! Astia va transforma in cobai si piața de desfacere pentru imbogatirea multinaționalelor ! Vreti sa fiți sănătoși ? Nu mâncați mâncare adusa de prin Europa si nici nu beți alcool si apa îmbuteliată !>>

 

Elena Didilă a candidat la alegerile locale din 2016 pentru un loc in Consiliul Local Tîrgu Neamţ pe lista PMP. Pe aceeaşi listă a candidat şi la alegerile parlamentare din 2016. Apoi a demisionat din partidul unde a avut şi funcţii politice de conducere (vicepreşedinte PMP Tg. Neamţ, membru BPJ PMP Neamţ) şi, în urmă cu câteva luni, a anunţat că a trecut la PSD.

Rămâne de văzut ce impact real pot avea într-o dezbatere raţională astfel de mesaje agresive, jihadiste pe fond la adresa celor care au altă părere. Vor servi astfel de epitete si acuze cauzei de a-i câştiga pe nehotărâţi de partea anti-vacciniştilor sau vor genera o şi mai mare circumspecţie în rândul opiniei publice, din moment ce printre câteva cifre (menţionate fără sursă) mesajul musteşte de adjective cu impact negativ şi violent?

V.N.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns