PSD a pierdut Romanul cu tot cu „vedeta” Micu!

Transferat din tabăra „leprelor galbene” în cea a „sfinților roșii” ca o mare achiziție, ca o soluție miraculoasă pentru victorie, primarul demis Lucian Micu nu a adus victoria scontată în PSD. Astfel că, la acest moment, la Roman tot PNL-ul a dat primarul, noul edil fiind Leonard Achiriloaei.
La mică diferență, dar pe locul doi este social-democratul Viorel Stan iar USR-istul Samson a picat pe locul 3.
Una peste alta, destui fani social-democrați din Roman spun că, de fapt, mărețul transfer al lui Micu a fugărit mai multe voturi decât a adus.

„A mai trecut o campanie, nu foarte liniștită, dar din care avem obligația să învățăm cu toții – să fim și mai implicați, mai activi și mult mai orientați spre cetățean! Să învățăm că zgomotul îndepărtează oamenii și că înainte de toate trebuie să primeze construcția și nu destructurarea.Am simțit cu emoție maximă încrederea oferită de romașcani pentru echipa Partidului Național Liberal, iar acest lucru mă obligă să ofer mai mult și mai bine!
Noua formulă care va prelua coordonarea administrației locale trebuie să își asume rolul de a dedica viață și suflet pentru romașcani, pentru că Romanul are toate motivele să-și ceară locul de etalon în regiune. Eu voi reprezenta în continuare, în forurile de la București, interesele orașului nostru drag și mai puternic, dedicat și implicat, pentru că iubesc acest oraș, a cărui energie îmi vibrează atât de puternic în suflet! Vă mulțumesc pentru susținere! Dumnezeu să ocrotească Romanul și pe romașcani!”, este mesajul transmis acum puțin timp de deputatl liberal Laurențiu Leoreanu, principalul susținător al câștigătorului.

Viorel Stan a transmis și el un mesaj în care, fair-play, își asumă înfrângerea: „Vă mulțumesc pentru încrederea oferită! Sper ca eventuala dezamăgire pe care o resimt eu și poate o resimt și susținătorii mei să se transforme în și mai multe motive pentru care noua conducere din administrație – primar și echipa de aleși locali – să facă numai lucruri bune pentru orașul nostru!”.

D.V.

Lasă un răspuns