PSD A DAT-O LA ÎNTORS: Arsene a propus revocarea sancţiunii aplicată lui Constantin. BPJ a votat!

victor ponta si ionel arsene.vestea (1)

PSD Neamţ tocmai a recunoscut azi, printr-o decizie dată de Biroul Permanent Judeţean, că e… un partid extradinamic, care-şi schimbă opţiunile şi deciziile de pe o zi pe alta.
Concret: după ce săptămâna trecută acelaşi for votase ridicarea sprijinului politic consilierului judeţean Dan Vasile Contantin şi liderul Ionel Arsene declara public că asta înseamnă automat pierderea calităţii de ales judeţean pentru respectivul (vestea.net a arătat, în EXCLUSIVITATE că nu e aşa – vezi articolul Mandatul de consilier judeţean al lui Constantin nu poate fi revocat pe sancţiunea de sâmbătă! / PSD Neamţ se face iar de râs…), astăzi a avut loc schimbarea schimbării. Sau ridicarea ridicării sprijinului politic. Mai exact, astăzi BPJ Neamţ a votat pentru revocarea acelei sancţiuni. Culmea, propunerea a fost făcută de acelaşi Ionel Arsene. Asta înseamnă ori că în 7 zile Arsene l-a reevaluat la 180 d grade pe Constantin, ori că şi-a dat seama că măsura pentru care s-a zbătut atât (şi a chemat şi zeci de lideri în CEX, din toate colţurile judeţului, pentru validare) e frecţie la un picior de lemn.

Cert este că acest final de mandat pentru preşedintele Arsene pare să pună PSD Neamţ într-o piesă care s-ar putea numi “Mândri de eşecuri”. După ce două tentative de schimbare a primarului interimar de la Piatra Neamţ coordonate de Arsene s-au soldat cu tot atâtea rezultate dezastruoase, şi răfuiala internă din partid, bine pregătită la nivel de vot, a fost dată de gard pentru că sancţiunea propusă de Arsene, care se dorea să-l scoată pe Constantin din Consiliul Judeţean nu bătea cu prevederile legale din Statutul Aleşilor Locali.

Contactat telefonic de vestea.net, Dan Constantin a refuzat să comenteze propunerea de azi făcută chiar de cel care îi cerea capul acum o săptămână.

Deputatul Ionel Arsene nu a răspuns la telefon.

D.VINCA

Legenda foto: Toti liderii PSD (central) care, in urmă cu un an, la Sala Polivalentă, au stat lângă Ionel Arsene au probleme cu legea. Preşedintele executiv Liviu Dragnea a fost condamnat pentru implicarea in fraudarea Referendumului, vicepreşedintele Gheorghe Nechita e cercetat penal pentru abuz în serviciu (punea Poliţia Locală să-i fileze amanta şi pe cei cu care aceasta se întâlnea) iar de azi şi Victor Ponta (preşedinte PSD şi premierul României) are statutul de cercetat penal pentru evaziune, spălare de bani, conflict de interese. Primele două sunt acuzaţii de care, de obicei, sunt vizate grupările mafiote.
Vezi aici: Ponta, URMĂRIT PENAL în dosarul lui Şova: Fals, evaziune, spălare de bani, conflict de interese

 

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns