Proteste în 6 oraşe mari din ţară! Solidari cu Camelia Smicală şi copiii acesteia, „arestaţi” în centre speciale!

6 mari oraşe din ţară sunt duminică scena unor proteste de sensibilizare a autorităţilor din Finlanda şi România în legătură cu cazul celor doi copii ai medicului Camelia Smicală (din Piatra Neamţ), internaţi cu forţa în centre speciale de către statul nordic.

“Pentru a trezi autoritățile române și finlandeze, români din Timișoara, Cluj-Napoca, Brașov, București, Iași și Constanța, ies în stradă duminică, 21 mai, începând cu orele 13.00, înclusiv la Ambasada Finlandei din București, din str. Atena nr. 2, pentru a solicita eliberarea copiilor din centrele de plasament în care au fost încarcerați abuziv”, a anunţat cunoscutul jurnalist Victor Roncea care, în ultimul timp, a devenit unul din cei mai vizibili activişti ai acestei cauze.

Astfel, în urmă cu chiar câteva ore, Victor Roncea a publicat un nou articol în care arată legăturile patronului IKEA nu doar cu afacerea plasamentului de copii din Finlanda ci şi cu foste organizaţii naziste.

Textul lui Roncea: <<Fișa de nazist a fondatorului IKEA, unul dintre beneficiarii răpirilor de copii din Finlanda. EXCLUSIVITATE>>.

D.V.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns