Protestatarul Ţuburlui s-a mai ales cu o amendă

Mihai Ţuburlui nu a realizat vineri, 17 octombrie, obişnuitul protest în faţa Palatului Administrativ dar, totuşi, ziua nu a trecut de pomană: a făcut publică, pe facebook, încă o amendă primită din partea Jandarmeriei.

Ţuburlui publică pe net poze cu procesul verbal de contravenţie care este supersavuros.

Astfel, din documentul redactat de “plt. adj. şef BARNA COSTEL”, putem afla, cu majusculele de rigoare, că: <<ÎN ZIUA DE 24.09.2014, ÎN FAŢA INSTITUŢIEI PREFECTULUI NEAMŢ, SUSNUMITUL A ADRESAT CUVINTE ŞI EXPRESII JIGNITOARE CONDUCERII CONSILIULUI JUDEŢEAN ŞI INSTITUŢIEI PRFECTULUI NEAMŢ DE GENUL “FORMAŢI O BANDĂ DE GOLANI ŞI DE INTERLOPI”. DEASEMENI (SIC!) A TULBURAT LINIŞTEA ANGAJAŢILOR DIN CADRUL PREFECTURII NEAMŢ ŞI DE LA CONSILIUL JUDEŢEAN NEAMŢ TIMP DE APROXIMATIV ŞAPTE MINUTE PRIN STRIGĂTE ŞI PRIN FOLOSIREA UNEI PORTAVOCE>>.

Şi dacă tot a cronometrat, pe ceas, cât a fost tulburată liniştea funcţionarilor din cele două instituţii, Jandarmeria manifestă aceeaşi preţiozitate şi la calcularea amenzii <<400 (200 + 200) RESPECTIV PATRU SUTE LEI>>.

tub 1 tub 2 tub 3

 

 

Ca de obicei, Ţuburlui (care nu de mult anunţase faptul că a dat Jandarmeria în judecată) are propriul comentariu (în acelaşi stil hâtru) despre sancţiunea primită: <<Ploua, asa ca ciu-ciu protest. Si ca sa nu treaca ziua asta degeaba, m-am mai capatat cu o amenda. Auzi ce tupeu am! Asa imi trebuie daca spun ceea ce cred!

Cica: „Formati o banda de golani si de interlopi!” Asa de bland am fost? Cum!!? N-am injurat? N-am vorbit urat? Si totusi, pentru ce am fost amendat, ca nu inteleg?
Dar cel mai mult mi-a placut: „Contravienientul mentioneaza ca datorita faptului ca este analfabet refuza sa ia la cunostinta si sa semneze procesul verbal”.
Asa i-am spus, asa a scris. Bre, ce-i si cu jandarmii astia! Parca-s papagali.
Acu` astept sa sara in ajutorul meu vreun ong (poate sa fie si de sistem, ca altele nu exista) ce apara drepturi si libertati democratice.
Alooo, ipocritilor, adevarata societate civila din Piatra Neamt e trimisa la colt! Voi, ce faceti? Frectie?>>

D. VINCA

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.