Proiect în CL: Titlul de „Cetăţean de onoare”, post-mortem, pentru Paul Pintilie

Ideea anunţată de puţin timp de un consilier local liberal – acordarea titlului de cetăţean de onoare pentru Paul Pintilie – a devenit proiect iniţiat de un ales social-democrat şi va deveni Hotărâre de Consiliu Local (cu consecinţele aferente) dacă îşi vor da votul aleşii locali din Piatra Neamţ, în şedinţa de pe 30.01.2020.

Proiectul o are ca iniţiator pe Luminiţa Vîrlan (PSD), detaliu care arată că patimile politice sunt mai puţin importante decât sănătatea, viaţa sau alte valori existenţiale, consilierul Paul Pintilie decedând în urmă cu două săptămâni, pe data de 10 ianuarie.

Conform legii, votul pe proiectele de lege care vizează persoane este unul care va fi exercitat secret, în cabina de vot.
Titlul de Cetăţean de Onoare conferit de CL Piatra Neamţ are aproape exclusiv o conotaţie simbolică, nefiind dublat de premii sau facilităţi financiare sau materiale, pentru titulari sau pentru urmaşii acestora.

Comentarii Facebook

4 thoughts on “Proiect în CL: Titlul de „Cetăţean de onoare”, post-mortem, pentru Paul Pintilie

 1. Da de ce ma rog?

  Ce a facut acest Pintilie pentru orasul Piatra Neamt ca sa fie declarat”cetatean de onoare”?

  Absolut ridicol.

  Probabil ca urmeaza Pinalti,Panaite,Mararu,etc.

 2. Tara si oras plin cu prosti…sclavilor!! V ati nascut sclavi si sclavi veti muri!

 3. Ciripitorul securității, cetățean de onoare!!? Nu sunteți normali la cap!

 4. un oras ca acesta nu putea avea alt „cetatean de onoare ” . propus de gunoaiele din PNL , probabil dupa cateva liniute trase pe nas .
  nu inteleg de ce nu a fost ingopat cu onoruri militare ?

Lasă un răspuns