Programul complet al Târgului de Crăciun! Lou Bega, Roxana Nemeș, Selfie, Adina Heaven, Andante, Glance, Hevito, Alessia…

Apar detalii despre Tîrgul de Crăciun la Neamț, manifestare ajunsă la a 3-a ediție. Centrul pentru Cultură și Arte Carmen Saeculare publică un afiș cu PROGRAMUL COMPLET spectacolelor care au loc timp de o lună (7 decembrie – 5 ianuarie) pe scena de la Curtea Domnească.

Pe afiș sunt trecute ansambluri de datini și obiceiuri din județul Neamț, alți artiști din zonă, tinere talente dar și nume din showbizul românesc. Lou Bega, Roxana Nemeș, Selfie, Adina Heaven, Andante, Glance, Hevito, Alessia, Ionică Moroșanu, Oana Radu, Claudiu Pavel – sunt din lista de vedete naționale care vor evolua pe scena Târgului de Crăciun. Tot în cadrul Târgului, pe 28 decembrie va avea loc si tradiționalul Festival Național de Datini și Obiceiuri de Iarnă „Steaua Sus Răsare”.

 

„Vineri, de la ora 18, vă aștept la deschiderea Târgului de Crăciun la Neamț! Haideți în hora bucuriei, cu luminițe, brad, vin mirosind a scorțișoară, cu colinde și zurgălăi. S-o ținem într-o petrecere până la Sfântul Ioan.
Platoul Curții Domnești din Piatra Neamț e locul de întâlnire! Va fi foarte frumos! Nu ratați startul noii ediții a evenimentului creat pentru oamenii care vor să se bucure de un sfârșit de an minunat!” – acesta este mesajul lui Carmen Nastasă (director Centrul pentru Cultură și Arte Carmen Saeculare) pentru toți nemțenii sau turiștii care se vor afla în zonă și vor dori să-și bucure privirea și sufletul cu evenimentele din cadrul Târgului.

Startul manifestării are loc vineri, artistul VIP care va deschide suita de spectacole fiind Lou Bega.

DV
foto – facebook

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.