Proful Prădător Sexual și-a dat demisia!


Profesorul Cristian Pipirigeanu de la Liceul Tehnologic Dimitrie Leonida din Piatra Neamț și-a dat demisia, anunță surse apropiate de conducerea unității de învățământ.
Pipirigeanu și-a dat demisia ieri, 21 ianuarie 2021, în condițiile în care tot ieri își începuse activitatea Comisia de Disciplină care ancheta cazul respectiv și care azi urma să prezinte un raport CA-ului școlii care urm să ia o decizie în acest sens.

Informația demisiei profesorului Pipirigeanu a fost confirmată pentru Vestea.net de avocata Alina Tatomir, membru în CA-ul școlii (în calitate de consilier local desemnat).

„E bine că și-a dat el demisia că altfel, oricum, ajungeam la demiterea lui. Ca ales local, ca avocat dar mai ales ca om și ca mamă nu concep ca în învățământul pietrean să existe astfel de cazuri. De aceea încurajez pe toate tinerele ca, dacă se află în situații similare, să aibă curaj și încredere și să demaște public astfel de comportamente nerezonabile. Să anunțe părinții, profesorii în care au încredere, diriginții, directorii, pe noi consilierii locali și chiar presa. Până la urmă cineva tot se implică, dă o mână de ajutor și scoțând la lumină astfel de cazuri putem face și curățenie”, a declarat Alina Tatomir pentru Vestea.net

Demisia profesorului rezolvă componenta administrativă a cazului. În paralel însă continuă ancheta penală deschisă de Poliția Neamț, pentru hărțuire sexuală.

Daniel VINCA

 

One thought on “Proful Prădător Sexual și-a dat demisia!

  1. Papagalul asta e doar un obsedat, nu un pradator!Bineinteles ca nu are ce cauta in invatamant.De fapt, intreaga scoala (D,Leonida) ar trebui desfiintata, nu are niciun sens sa existe la doar 200 de metri de Colegiul Cartianu care ar putea prelua toti elevii!

Lasă un răspuns