Profeţie neagră a astrologului Burfix: SE APROPIE PUHOIUL!

Nemţeanul Ioan Burculeţ (cunoscut ca astrologul Burfix) dă o veste neagră la început de an: „Se spropie puhoiul de România!”.

Burculeţ a postat ieri pe contul său de facebook o predicţie cât se poate de îngrijorătoare: <<Undeva, ceva… incepe sa se rupa de acum! Se apropie „puhoiul” de Romania! Mmm… asta nu-mi place!… Noapte cu Pace si Liniste Launtrica!>>.

Faptul că Burculeţ a pus cuvântul „puhoiul” între ghilimele lasă loc la interpretări. Poate fi vorba şi de PUHOI în sensul propriu al cuvântului (cantitate mare de apă, inundaţii) dar şi de altă nenorocire, în limbajul popular sensul cuvântului fiind extins.

Reamintim că Burculeţ-Burfix a fost cel care a prezis şi câştigarea alegerilor de Klaus Iohannis dar şi iminenta cădere a Guvernului Ponta (vezi AICI – Astrologul Burfix: Guvernul Ponta cade în câteva săptămâni!), stârnind la acel moment reacţiile supărate ale unor fani, activişti sau postaci PSD care au tratat subiectul cu autosuficienţă şi aroganţă. Drept că Ponta a devenit ex-premier nu în câteva săptămâni cum a prezis Burculeţ ci în câteva luni… Dar, cu o oarecare întârziere, şi această predicţie a lui Burculeţ s-a adeverit.

D.V.

cop burfix

 

 

Lasă un răspuns