Profesoară-preoteasă ARESTATĂ pentru RELAȚII SEXUALE CU UN ELEV MINOR!

Profesoara de limba română al cărei nume a fost pomenit în cazul elevului seminarist (de la Seminarul teologic din Piatra Neamț) care s-a sinucis în luna noiembrie a fost reținută ieri de Parchetul Piatra Neamț și va fi dusă azi la instanță cu propunerea de arestare pentru act sexual cu un un minor.

Crinela Marc (40 de ani, 3 copii, soție de preot) revenise între timp la Școala Pîngărați, la catedra unde era de fapt titulară. Din păcate pentru ea, această manevră nu a reușit să pună batista pe țambalul anchetei. La dezvăluirile făcute de presă la scurt timp după decesul copilului (IPOTEZĂ DE NECREZUT: Seminaristul dispărut ar fi avut o relaţie discutabilă cu profa’ de română!) s-au adunat, mai mult ca sigur, nu doar listingul telefonului mobil și SMS-urile schimbate de cei doi ci și declarațiile colegilor și apropiaților băiatului care știau cîte ceva despre drama sentimentală trăită de acesta.

Este foarte posibil ca instanța să dea azi mandat de arestare în cazul profesoarei, mai ales că se reține circumstanța agravantă că această relație nefirească profesor – elev minor a dus, în final, la sinuciderea băiatului.

Vom reveni.

D.V.

4 thoughts on “Profesoară-preoteasă ARESTATĂ pentru RELAȚII SEXUALE CU UN ELEV MINOR!

  1. Nu mi se pare normal sa dati numele persoanei in cauza.

    Admin: De ce? Vorbim de o ancheta publica a unor institutii publice. In curand, numele ei va fi si pe portalul justitiei. Ce faceti, cereti stergerea numelui „eroinei” si din actele si site-urile Ministerului Justitiei?

  2. Mie nu mi se pare normal ca o femeie insarcinata cu 3 copii acasa sa fie arestata ,in timp ce politistii spagari si camatarii urmariti penal se plimba bine mersi prin oras…

    Admin: cu astfel de comparatii, nu mai trebuie sa raspunda nimeni in fata legii. Vorbim despre relatii sexuale intre un elev minor si un profesor adult. Care au avut drept consecinta sinuciderea elevului.

  3. nu imi pot imagina durerea bietilor parinti ai acelui baiat…sa le dea Dumnezeu putere sa mai traiasca pentru ca este greu sa iti mai doresti sa mai fii in viata dupa ce treci prin asa ceva.cat despre acea femeie….nu sunt cuvinte pe lumea asta pentru a-mi exprima dispretul pentru a ceea ce a facut…Poate doar Dincolo sa spere la iertare ca pe acest Pamant cat va trai ii doresc sa nu mai aiba vreodata liniste si pace si constiinta incarcata sa o urmareasca pas cu pas.

  4. Nu confundati deliberat lucrurile-cercetarea in stare de libertate nu inseamna ca nu raspunde in fata legii.Oricat de controversata ar fi fapta profesoarei, nu putem spune ca inculpata reprezinta un pericol social…Comparati cu situatia camatarului care a ordonat asasinate si se plimba liber prin oras….

Lasă un răspuns