Probleme la școlile din Vânători și Pângărați


De la începutul acestui an, 21 de directori de școli din județ și-au dat demisia din funcție, din diverse motive. Afirmația a fost făcută de  inspectorul școlar general Viorel Stan, în cadrul unei conferințe de presă susținută la finele săptămânii trecute. Dacă în 19 unități școlare situația a fost rezolvată, la Vânători și Pângărați lucrurile nu sunt așezate, cel puțin până la acest moment.
La Vânători am găsit deja o soluție pe care urmează să o punem în aplicare, iar în ceea ce privește școala de la Pângărați nu am reușit încă să găsim o variantă legală, convenabilă din punct de vedere al mangementului din unitatea școlară. Sunt mai mulți factori acolo, dar probabil că în cursul acestei săptămâni vom rezolva și această problemă”, a declarat generalul Stan.
Acesta a ținut să precizeze că schimbarea din funcție a șefilor de instituții de învățământ nu a afectat niciunul din directorii așezați pe funcții după concursul derulat în urmă cu câteva luni. Întrebat de reporterul Vestea dacă are cunoștință de alte școli cu probleme din județ și dacă ar dori înlocuirea din funcție a șefilor acestora, răspunsul lui Viorel Stan a fost cât se poate de scurt și la obiect: „Nu!”.

Alex SÎRBU

One thought on “Probleme la școlile din Vânători și Pângărați

  1. este foarte simplu de rezolvat la scoala pingarati.nu mai ascultati parerile lui milea,adjunctul dvs. si nu mai permiteti consilierului local radu sa-si mai dea cu parerea sau sa dispuna.apoi se aseaza linistea la scoala din pingarati.

Lasă un răspuns