Proasta zilei! O deputată a mutat de la Piatra Neamț la Târgu Neamț incendiul cu 10 oameni uciși!

Mesajul de mai sus, din care aflăm că incendiul de la Spitalul Județean din Piatra Neamț ar fi avut loc la… Târgu Neamț a fost postat pe facebook nu de vreun amărât cu 3 clase, nu de vreun canadian sau australian ci de Mirela Furtună, deputat PSD (și candidat pentru un nou mandat de parlamentar).

Este un exemplu tipic pentru cinismul unor politicieni care se cațără pe orice eveniment, chiar și pe unul tragic, cu mesaje care vor să stârnească empatia alegătorilor dar care sunt redactate în bătaie de joc. Să fii ales în Parlamentul României și să nu știi diferența dintre Piatra Neamț (capitală de județ) și Târgu Neamț (localitate pomenită în cărțile de Istorie și de Română de gimnaziu) arată nu doar superficialitate ci, de-a dreptul, analfabetism funcțional.

La o zi după ce a postat mesajul de mai sus și după ce mai mulți internauți au sfătuit-o să pună mâna pe o hartă, deputata a corectat mesajul.

Mirela Furtună este un politician tipic pentru România: a făcut 2 facultăți simultan dar o scrisoare de intenție pentru aplicarea în cadrul unui proiect este redactată într-un limbaj demn de un copil cu 3 clase. În 2013, aceasta  a fost declarată incompatibilă de către Agenția Națională de Integritate la începutul anului trecut, după ce s-a descoperit că firma pe care o deținea ar fi încheiat, în 2013, un contract de peste 70.000 de lei cu CJ Tulcea unde ea lucra drept consilier al Președintelui CJ.
Cei 3 ani de penitență au expirat fix înainte de alegerile generale din 2016 așa că Mirela Furtună (protejată a președintelui CJ și PSD Tulcea de la acel moment) a candidat pe lista PSD… de la București (la schimb cu Orlando Teodorovici care a candidat la Tulcea). Acum, Furtună candidează pentru un nou mandat în Tulcea pentru că la București e concurență mare pe locurile considerate eligibile pentru PSD.

Mai jos, scrisoarea de intenție a celei care spune că are calificarea de „expert în comunicare”:

Daniel VINCA

3 thoughts on “Proasta zilei! O deputată a mutat de la Piatra Neamț la Târgu Neamț incendiul cu 10 oameni uciși!

  1. Asta-i o PROASTĂ cu diplome……. Alegătorii sunt proști, dar fără DIPLOME….. Alegătorii vor vota tot SPECIMENE de genul ăsta…
    Nimeni nu învață nimic din ce ne relatează cei din presă….. PĂCAT….. VAI DE NOI…..

  2. Cine se aseamana se aduna…deci cine o voteaza e la fel de cretin si analfabet. Nu ne mai facem bine nicioadata…..Sa confunzi Piatra Neamt cu Targu Neamt e ca si cum ai confunda Tulcea cu Techirghiol….Dar cand neuronul se plictiseste,ce pretentii sa ai de la el?

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.