Pro România Neamț, la loc comanda! Mădălina Ciubotaru rămâne trezorier, cei 3 prim-vicepreședinți, invalidați de Centru

Numirea celor 3 prim-vicepreședinți din Pro România Neamț (Emilia Arcan, Florin Vornicu și Cristian Ticusan) și înlocuirea Mădălinei Ciubotaru în funcția de trezorier cu Cristian Tihenea au fost invalidate de forurile centrale abilitate din Pro România, anunță un comunicat de presă remis de Mădălina Ciubotaru.

„Pentru corecta informare a celor interesați de viața politica din județul nostru, doresc sa fac o precizare!
Nu am avut o reacție pana astăzi asupra celor întâmplate in data de 5 Iulie 2021 in Biroul Permanent Judetean a Organizației PRO România Neamt pentru ca am așteptat un punct de vedere al forurilor superioare, respectiv Biroul Executiv Național!
Imi cer scuze ca ați fost induși in eroare de anumite persoane care in goana lor după functii calcă in picioare orice urma de moralitate și sper ca acest lucru sa nu va afecteze încrederea pe care o aveți in PRO PRO România și în proiectul nostru.
Consider ca e momentul unui punct 0 și cred ca cel mai corect e sa trăim cu toții in lumina și adevăr!”, spune Mădălina Ciubotaru.

<Rezolutia Comisiei Naționale de Etica și Arbitraj a Partidului PRO România, votată in Biroul Executiv Național stipuleaza;
1. „Invalidarea revocării din funcția de trezorier al Organizației Județene a doamnei Madalina Ciubotaru”;
2. „Invalidarea deciziilor Biroului Executiv Judetean Neamt din ședința 5.07.3021, respectiv cele privind revocarea trezorierului și stabilirea noii conduceri județene a partidului.”
În concluzie: Emilia Arcan, Florin Vornicu și Cristian Ticusan nu sunt prim-vicepreședinți ai organizației județene; Ovidiu Gavril nu este secretar general și nici Cristian Tihenea trezorier>, menționează același comunicat al fostului și actualului trezorier Pro România, Mădălina Ciubotaru.

Dincolo de abordări dintr-un unghi sau altul, cert este că acest „cartonaș galben” primit de organizația județeană de la forul superior (CNEA) Pro România transmite un mesaj care obligă cele două (aparente?) tabere din Pro România Neamț să se așeze la aceeași masă, fără răfuieli și polițe interne.
Rămâne de văzut dacă se va dori și de către cine acest lucru, dacă va exista această maturitate sau „pontiștii” de la Neamț vor prefera războaiele interne în dauna unor atitudini care să răspundă angajamentelor din campania electorală, de a rezolva probleme sau de a face opoziție (când e cazul) celor care sunt la butoanele administrațiilor locale.

V.N.

Lasă un răspuns