Pro România dă replica PSD: „Un loc pe listă se obține doar prin demonstrarea capacităților profesionale și nu a celor financiare!”

Transferul a doi membri de la Pro România la PSD Piatra Neamț, anunțat aseară de tabăra social-democrată, primește replica și clarificări din partea echipei organizației condusă de Liviu Harbuz. Un comunicat de presă remis de Pro România Piatra Neamț și asumat de Alin Lehăduș (coordonatorul organizației municipale) anunță că motivul real ar fi supărarea unuia din cei doi transferați că nu s-a regăsit pe lista de cadidați pentru Consiliul Local.

<<Referitor la comunicatul de presă al PSD Piatra Neamț facem următoarele precizări:
Echipa PRO România Piatra Neamț are ca prioritate prezentarea celui mai ambițios plan de dezvoltare pentru orașul nostru și asta cu ajutorul profesionalismului echipei de candidați la Consiliul Local al Municipiului Piatra Neamț, oameni care au demonstrat și au confirmat în activitatea lor profesională.
Programul nostru de dezvoltare va fi implementat încă din primele zile de mandat ale Consiliului Local și ale noului Primar al Municipiului Piatra Neamț, Liviu Harbuz.
Suntem o echipă unită, competentă, muncitoare și extrem de deschisă cu toți cei care doresc să se integreze în proiectul nostru.
Cei doi, Ciprian Ciuhat și Alexandru Topor, care acum zâmbesc perfid din mijlocul PSD-iștilor, s-au înscris în PRO România la pachet și au plecat la pachet.
Domnul Ciprian Ciuhat și-a dat demisia din PRO România pe data de 31 iulie 2020, invocând absența sa de pe lista de candidați la Consiliul Local. Nu a înțeles că un loc pe această listă se obține doar prin demonstrarea capacităților profesionale și nu a celor financiare.
Tânărul Alex Topor a devenit victima acestui joc perfid între Ciprian Ciuhat și PSD Piatra Neamț.
E păcat că un tânăr precum Alex Topor, manipulat, va sfârși politic, ca un bun de unică folosință, doar pentru că și-a ales un anturaj prost, într-o conjunctură marca Răzvan Cuc, ministrul cu zero km de autostradă, autointitulat deputat de Neamț deși este deputat de Giurgiu, acolo de unde a fost alungat.
Dar cum lipsa de caracter și interesul personal imediat de parvenire reprezintă o modă promovată de PSD, nu ne rămâne decât să le urăm succes celor care au plecat acolo unde le este locul. Salutăm opțiunea lor>>, precizează comunicatul respectiv.

 

Facsimil după demisia lui Ciprian Ciuhat din Pro România, din data de 31 iulie 2020

 


Concluzia liderului organizației locale Pro România, Alin Lehăduș este că: <<Suntem pregătiți pentru confruntarea electorală și avem garanția că vom obține votul de încredere pentru întreaga echipă PRO România Piatra Neamț, în primul rând pentru că propunem cele mai bune soluții pentru orașul nostru, cea mai eficientă implementare a lor, în cel mai scurt timp, având un singur deziderat: acela de a crește calitatea vieții în orașul nostru>>.

V.N.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns