Prinsă de un martor după ce tâlhărise o bătrână de 70 de ani!

femeie arestata 1

În ziua de 03.06.2015, în jurul orei 15.30, Poliţia Mun. Piatra Neamţ a fost sesizată despre faptul că în zona străzii Aleea Viorelelor, un cetăţean a imobilizat o tânără, care sustrăsese, prin violenţă, un lănţişor de la gâtul unei femei.

La faţa locului s-a deplasat o patrulă de siguranţă publică, care a preluat și identificat tânăra, de 27 ani, din Piatra Neamţ, în urma cercetărilor stabilindu-se că ar fi smuls un lănţişor de la gâtul unei femei de 70 de ani şi întrucât aceasta a alertat cetăţenii din zonă, tânăra ar fi aruncat bunurile sustrase pe sol şi a fugit de la locul comiterii faptei, fiind imobilizată de un tânăr de 23 ani, din Piatra Neamţ.

Cu ocazia extinderii cercetărilor tânăra mai este bănuită de săvârșirea infracțiunii de tâlhăriei din data de 02.06.2015, când ar fi smuls lănţişorul unei femei de 58 de ani, din Piatra Neamț.

Prejudiciul cauzat ambelor părţi vătămate a fost estimat la suma de 2.500 lei, fiind recuperat integral de către polițiști.

Tânăra de 27 de ani a fost reţinută pentru 24 ore, pe bază de ordonanţă, urmând a fi prezentată, astăzi, Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamţ cu propunere de arestare preventivă.

Pe această cale poliția nemțeană mulțumește tânărului,care prin implicarea sa a dat dovadă de un înalt spirit civic, iar prin evidențierea acestei atitudini

dorim doar sa încurajam inițiativa persoanelor care sunt martori la săvârșirea unei infracțiuni de a alerta organele de poliție prin apelarea numărului unic 112 și de a descuraja indiferența, neimplicarea, toleranța ață de situațiile când o persoana are nevoie de sprijinul celor din jur.

Biroul de Presa IPJ Neamt

Lasă un răspuns