Primul primar din România care cere aşa ceva!”Să fiu şi eu amendat şi membrii familiei mele…”

Fără mamă, fără tată – aşa trebuie să acţioneze Poliţia Locală Roman după ce chiar primarul oraşului, Lucian Micu a anunţat că solicită ca „toleranţa zero” şi „fermitatea maximă” să fie aplicate indiferent despre cine ar fi vorba, chiar dacă vreo normă sau regulă cât de mic ar fi încălcată chiar de edul sau de vreo rudă a sa.

Declaraţia incredibilă pentru un politician român (moda fiind ca poliţiştii naţionali sau locali „să se orienteze” când e vorba de politicieni, beizadele, rubedenii) a fost făcută de primarul Micu în urmă cu câteva zile, în conferinţa de presă în care l-a prezentat pe noul şef al Poliţiei Locale Roman, Cristian Malei.

„Chiar în şedinţa operativă de astăzi i-am transmis domnului comandant un mesaj foarte clar; i-am spus că eu, dacă parchez greşit, să fiu sancţionat. Vreau să fie dat ca exemplu acest lucru, această asumare: eu, dacă voi parca greşit sau vreun membru al familiei mele dacă va parca greşit maşina, solicit să fie aplicată amenda corespunzătoare. Sau în orice alt caz de competenţă a Poliţiei locale, solicit să fiu sancţionat dacă încalc vreo normă de conduită”, a spus primarul Micu.

Rămâne de văzut dacă declaraţia de mai sus va rămâne doar ca una de convenienţă sau, intr-adevăr, Poliţia Locală Roman va deveni prima instituţie de acest gen din România care nu va mai ţine cont de politicieni şi de pilele acestora.

In materialul video de mai jos, găsiţi pasajul respectiv la minutul 14.57:

Daniel Vinca

Comentarii Facebook

2 thoughts on “Primul primar din România care cere aşa ceva!”Să fiu şi eu amendat şi membrii familiei mele…”

  1. LOZINCI SI PUBLICITATE – LASATI GOGOSILE DUPA CE TINETI SUB PULPANA MEDIOCRI IN FUNCTII DE CONDUCERE PE LOVELE GRASE – AUZI CICA ARE CONSTIINȚĂ CINE E PROST SA CREADA BALIVERNELE ???

  2. Gargara politica. Se apasă instantaneu pe butoane. De ce nu face mai bine locuri de parcare domnul Primar ? Aa.. nu ies bani .

Lasă un răspuns