Primul mesaj al lui Arsene după ieşirea din arest: „Alex, Gabi, părinții mei dragi, prietenii mei iertați-mă că ați fost nevoiți să treceți prin asta!”

Ionel Arsene, preşedintele CJ Neamţ şi al PSD Neamţ, a transmis primul mesaj public după ce instanţa a decis să invalideze cererea de arestare preventivă, după reţinerea de 24 de ore de ieri.
Mesajul este destinat, mai întâi, băiatului, soţiei, părinţilor faţă de care Arsene îşi cere scuze că au fost nevoiţi să treacă prin aşa traumă. Apoi preşedintele CJ face câteva consideraţii scurte pe caz şi anunţă că nu-şi dă demisia, aşa cum cereau cei de la PNL Neamţ, ci îşi continuă activitatea în funcţia actuală şi că este convins că îşi va demonstra nevinovăţia în faţa instanţei”.

„Alex, Gabi, părinții mei dragi, prietenii mei iertați-mă că ați fost nevoiți să treceți prin asta!

Vă mulțumesc că ați crezut în mine chiar dacă situația, sunt convins, v-a fost prezentată deformat. Au fost multe speculații, multe interpretări care s-au făcut cu privire la dosarul de care sunt vizat. Nu voi sta acum să le demontez, ci voi lăsa justiția să arate adevărul. Am încredere în conduita magistraților, am încredere în capacitatea lor de a judeca cu celeritate acest caz. Nu voi face comentarii cu privire la dosar. Voi demonstra în instanță datele cu privire la nevinovăţia mea. Vă asigur ca sunt demn de toată afecțiunea și încrederea pe care mi-ați arătat-o în aceste zile!

Sunt absolut conștient de cât de grea este această situație și nu voi încerca nicio secundă să disimulez sau să minimalizez momentul dar vă asigur pe toți că vom merge mai departe, mai fermi și mai hotărați! Nu voi lasa ca cele întâmplate să-mi afecteze activitatea și voi munci în continuare cu același drag pentru Neamț și pentru România!

Celor care sperau că prin această acțiune a procuraturii nu îmi voi continua activitatea de președinte al Consiliului Județean Neamț le transmit că nu voi renunța la exercitarea mandatului pe care nemțenii mi l-au încredințat. Avem treabă în perioada următoare, avem proiecte de implementat.

Sunt sigur că voi toți îmi veți fi în continuare alături pentru a ne duce la bun sfârșit toate proiectele promise, deoarece încrederea oamenilor este cea mai de preț resursă pe care o putem avea!

Dumnezeu să ne ajute!”, a scris Arsene într-un mesaj postat pe internet.

D.V.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns