Primul concurs regional de bridge organizat de Clubul Abil

Clubul Abil Piatra Neamț a organizat duminică, 3 aprilie, primul concurs regional de bridge, la care au participat, alături de competitori din Piatra Neamț, jucători legitimați la cluburile din Roman și Suceava. Competiția a reunit 10 axe, astfel că jocul s-a desfășurat la 5 mese, o participarea încurajatoare pentru un început în vremuri în care jocurile minții par că ar intra în impas.

După cele nouă tururi cu trei done la masă, însemnând, deci, un total de 27 de done, după ce fiecare pereche a jucat cu fiecare pereche, conform schemei de circulație, clasamentul final a impus pe primul loc axa Liviu Cionca – Cristian Humă de la Piatra Neamț. Locul doi a fost ocupat de o pereche tot de la Piatra Neamț, Micky Popescu – George Grigorean, iar locul trei a revenit oaspeților de la Suceava Eugen Pintilie – Dragoș M.

Conform vicepreședintelui Clubului Abil, Micky Popescu, urmează ca astfel de concursuri să fie organizate rând pe rând în celelalte orașe importante ale regiunii, după care jucătorii vor reveni la Piatra Neamț. „Clubul Abil și noi, jucătorii de bridge din Piatra Neamț, suntem foarte bucuroși că am reușit să aducem competitori de la Suceava și de la Roman, să facem un concurs la cinci mese și că vom continua aceste concursuri, prin rotație, lunar, în orașele regiunii. Urmează ca de Florii, adică pe 23 aprilie, să jucăm la Bacău, pe 6 mai la Iași, iar ulterior la Suceava. În acest fel, rândul orașului Piatra Neamț pentru găzduirea din nou a acestui concurs regional, pe care noi l-am inițiat acum, va veni mai către toamnă“, a declarat Micky Popescu.

De notat că gustarea de prânz din timpul pauzei concursului a fost susținută de Restaurantul Family.

D.V.

Lasă un răspuns