Primele nenorociri descoperite de noua conducere a Spitalului Județean! Achiziții inițiate cu prețuri din burtă! Ex-directoarea economică, izolată de la computer!

Noua echipă de conducere a Spitalului Județean Neamț a început să deranjeze, mai ales pe zona de TESA-economic-achiziții. Surse neoficiale informează că ziua de luni a început interesant, în momentul în care noul manager Marius Ghineț și nou director economic Ramona Tudora au început să întrebe de achizițiile în curs și de traseul legal al documentelor pentru astfel de proceduri.
Unii au început să se uite prin colțurile încăperilor, alții au dat de înțeles că, real, totul e tot la mâna fostei directoare economice Maricica Drăgan. Noii directori au aflat cu surprindere că sunt proceduri de achiziție care sunt demarate… fără a avea un preț estimat de cost, prețul urmând a fi stabilit pe parcurs, după ce probabil „se dă la pace” cu unii furnizori care, să vezi surpriză!, și câștigă procedura.
Nu au lipsit nici episoadele telenovelă. În momentul în care Maricicăi Drăgan i s-a cerut să elibereze biroul ocupat de pe vremea când era director economic și să se mute în altă încăpere din zona administrativă, de la etaj, aceasta ar fi avut o jenă și o privire plină de nostalgie aruncată spre computerul de pe birou.
„Vă rog să nu atingeți calculatorul, să nu ștergeți nimic și să părăsiți acum acest birou”, i-ar fi spus Ghineț ex-directoarei Drăgan, neînțelegând care ar putea fi relația specială dintre ea și un computer de serviciu.

Contactat de Vestea, managerul interimar Marius Ghineț nu a dorit să confirme aceste informații dar nici nu le-a infirmat frontal. „Da, găsim multe surprize, de neimaginat pentru o astfel de instituție dar e prematur acum să spun ce și cum. Găsim, verificăm, analizăm. Și cât de curând vom informa opinia publică printr-o conferință de presă”, a spus Ghineț.


Comentarii Facebook

Lasă un răspuns