Primele informaţii de la înmormântarea anului / Generalii Oprea şi Iordănescu şi Nicolae Văcăroiu îl conduc pe ultimul drum pe Culiţă Tărâţă

tarata1

Înmormântarea lui Culiţă Tărâţă se dovedeşte una cum nu a mai văzut nu doar Romanul ci chiar judeţul Neamţ în ultimul timp.

Printre cei 400-500 de oameni care au ţinut să-l conducă pe ultimul drum pe preşedintele Consiliului Judeţean Neamţ şi fondatorul grupului de firme TCE 3 Brazi se numără şi liderii naţionali ai UNPR dar şi personaje cunoscute de la nivel central.

Astfel, la Roman se află în acest moment, generalul Gabriel Oprea (vicepremier şi preşedinte UNPR), generalul Anghel Iordănescu (fost senator UNPR), Nicolae Văcăroiu (preşedintele Curţii de Conturi, fost premier). De asemenea, au venit să-şi ia rămas bun oameni din afaceri din agricultură şi din industria alimentară, parlamentari, politicieni nemţeni de la UNPR dar şi de la alte formaţiuni politice. De asemenea, la înmormântare participă şi mulţi dintre angajaţii de la firmele familiei Tărâţă.

În zonă sunt – după cum informează corespondeţii de la faţa locului – impresionante dispozitive ale forţelor de ordine.

Cu puţin timp în urmă, alaiul mortuar s-a pus în mişcare cu direcţia Cimitirul Eternitatea din localitate.

vestea.net / sursa foto: facebook – Cosmin Humă

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.