Primarul PNL (?) Sarion salvat de prefectul PSD Angheluţă!

Aşa cum nu era greu de anticipat, noul hop intervenit acum câteva zile în mandatul de primar interimar de Girov al lui Florinel Sarion a fost rezolvat convenabil de Prefectura Neamţ printr-un document întocmit de jurişti şi aprobat de Prefect. Şi chiar dacă pe prima pagină a documentului, în zona „Aprob Prefect” se vede un P, adică ar fi o semnătură cu „pentru prefect” este evident că decizia nu avea cum să stea în pixul subprefectului (devenit expert în „ascuţit creioane”) şi că Gheorghe Neculae nu ar fi semnat un asemenea document de capul lui, fără aceptul lui Vlad Angheluţă.

Pe principiul „Încurcă-i drace!”, specific anului preelectoral mai menţionăm că apartenenţa politică oficială a lui Sarion ar fi PNL, dar unii nu ar pune mâna în foc că ar bate carnetul de partid cu anumite discuţii sau negocieri, că în fruntea prefecturii Neamţ avem un prefect PSD şi un subprefect UNPR.

Drept că nici opoziţia de la Girov a lui Sarion nu ar fi avut super-majorităţile super-legale. Dar la fel de drept e că în tot judeţul, ca şi la Girov, sunt mai multe cazuri de supleanţi care ar trebui să ocupe locurile de consilieri locali iar procedurile sunt blocate de majorităţi care nu votează… pentru că nu vor ele.

În respectivele cazuri, aceeaşi Preacinstită conducere de la Prefectură nu a făcut niciun demers deşi este evident că în unele cazuri democraţia a fost înlocuită cu DICTATUL MAJORITĂŢII.

Publicăm, mai jos, documentul pe care Prefectura Neamţ a vrut să-l ascundă (ca de obicei) de ochii cititorilor vestea.net, trimiţându-l doar presei agreate de Prefectul PSD Vlad Angheluţă.

scan0329_Page_1 scan0329_Page_2 scan0329_Page_3

D.V.

cop prefect