Primarul Paletă! A luat şi indemnizaţie de ales local şi leafă de la o firmă privată!

Dacă în Neamţ, în ceea ce priveşte administraţia locală, vrei să spui Popa Prostu’ sau Primar Paletă (explicăm termenul la finele articolului), cel mai la îndemână sinonim este …o fotografie cu fostul primar de Dochia, Iulian Ciubotaru.

Ultima noutate – ieri, ANI, l-a declarat din nou în stare de incompatibilitate, respectivul fiind prins că în perioada în care a fost primar – ţineţi-vă bine! – a luat leafă şi de la o firmă privată.

CIUBOTARU IULIAN-GHEORGHE, primar al comunei Dochia, județul Neamț – INCOMPATIBILITATE

A exercitat simultan funcția de primar și activități remunerate în cadrul S.C. Forever Living Products S.R.L., întrucât a încasat venituri de natură salarială de la Primăria comunei Dochia, județul Neamț și venituri din contracte/convenții civile de la S.C. Forever Living Products România S.A., încălcând astfel dispozițiile art. 87, alin. (1), lit. k)  din Legea nr. 161/2003″, precizează ANI în comunicatul de ieri.

Paletă-Paletă

Nu este prima dată când Ciubotaru este „încondeiat” de ANI pentru că ar fi încălcat legea. Pe 3 iulie 2017, Ciubotaru a fost devoalat, tot de ANI, că individul a reuşit episodul rarisim de a-şi da spor de radiaţii, deşi, prin lege, de indemnizaţia de primar nu poate fi lipit niciun spor, nici măcar cel de vechime.
Cititi si va minunati – Fostul primar din Dochia, declarat de ANI în CONFLICT DE INTERESE! Vestea anunţase din 2015 că şi-a dat ilegal spor de radiaţii

Ar fi de râs dacă nu ar ar fi de plâns… Ciubotaru a ajuns primar la Dochia în 2012, ca membru PNL dar candidând sub sigla USL-ului de atunci. La vremea respectivă au fost unii care au spus că fără sprijinul echipei PSD, respectivul nu-şi putea face poze cu Primăria decât în calitate de vizitator. Evident că Ciubotaru respingea astfel de afirmaţii.

A venit momentul adevîrului, alegerile din 2016, când PSD-ul a avut propriul candidat iar Ciubotaru a candidat doar din partea PER. Că a câştigat cel de la PSD nu ar fi o minune (şi primarii se mai uzează, ca imagine, deşi mai rar chiar după primul mandat) dar scorul obţinut de Ciubotaru – primar în funcţie – reprezintă o premieră pentru judeţul Neamţ. 29 de voturi! Da, doar 29 de voturi a obţinut Ciubotaru în 2016, la ora aceea, primar în funcţie.

Cititi si asta – Primarul ” Popa Prostu’ „! A luat doar 29 de voturi!

D.V.

Nota Bene – „Paletă” este folosit, mai nou, de către copii şi adolescenţi în sensul de „jalnic”, „om care nu se pricepe”… Expresia exactă este de tipul „Eşti paletă…”.

 

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns