Primarul „Mazăre de la Neamț” și-a scos averea la vânzare

Se numește Ioan Filip, este unul dintre cei mai controversați primari din județul Neamț și, de ceva timp, face eforturi să își înstrăineze averea.
Dacă într-o vreme au tot circulat vorbe (pentru care nu punem mâna în foc)  despre felul cum mașini din „parcul auto” al familiei ar fi figurat pe alți proprietari de fațadă, mai nou, primarul de Zănești vinde una din proprietățile de top ale familiei, complexul format din moară și bar.

Fotografia de mai sus prezintă imaginea a ceea ce se vede din Șoseaua Națională, în zona Fauri din satul Zănești, adică partea de spațiu comercial. În spate însă, în „adâncime” este ditamai hala în care se află ditamai moara, unul din cele mai mari spații din zona respectivă cu acest specific de producție.

Întregul complex a foct cumpărat de Ioan Filip în 2012, fix în anul în care a schimbat biroul de viceprimar (PDL) cu cel de primar (PSD) din Primăria Zănești.

Cunoscătorii spun că spațiul ar valora vreo 100.000 euro însă vestea bună pentru eventualii amatori este că informația ar fi că Filip vrea doar 300.000 lei, adică mai puțin de 70.000 de euro.

De ce „Mazăre de la Neamț”? Nu știm exact de unde i se trage acest supranume cu care îl alintă mulți de prin județul Neamț dar cu siguranță e vorba și de extravaganțele și capriciile pe care și le permite Filip. Ne referim măcar la cele de ținută, omul de 50 de ani trecuți, dar cu un fizic atletic fiind cunoscut pentru blugii viu colorați (roșu, bleu) cu care apărea pe la ședințele cu primarii organizate de Prefectură sau de Consiliul Județean.

Dincolo de gusturile vestimentare, Filip este cunoscut și pentru articolele din presă referitoare la modul strident în care își exercită atribuțiile de primar sau … relaționează cu unii consăteni sau chiar cu cei care altădată i-au făcut campanie electorală sau alte servicii:

PRIMARUL DE LA ZĂNEȘTI ȘI FIUL LUI, LUAȚI LA OCHI DE UN COLONEL DE JANDARMI: ”DOI RĂPĂNOȘI. ȘI EL ȘI TAC-SU. BĂI NEA PRIMARU, NU ÎȚI ESTE RUȘINE…?”
Zanesti. Acuzatii si la adresa sotiei primarului Filip.
Primarul comunei Zăneşti, acuzat că a bătut un consătean
Ioan Filip, un alt primar pesedist care promite și nu face
Consilier local exclus din partid şi din CL pentru că nu a participat la mitingul de la Bucureşti
Călcat în picioare de fiul primarului de Zănești

D.V.

 

2 thoughts on “Primarul „Mazăre de la Neamț” și-a scos averea la vânzare

  1. La ce fata are, il face de rusine pe Mazare. Dar poate are noroc sa fie macar colegi de camera, pentru ca acum nu mai areare pile la DNA

  2. Trag un semnal de alarma autoritatilor sa verifice acest personaj tragi-comic cu privire la folosirea unor bieti oameni la ferma acestuia de animale.Oamenii sunt conditionati de primirea ajutorului social in schimbul muncii grele din ferma.Voi reveni si cu nume si prenume a celor de acolo.Totodata,acest primarel si-a permis sa puna presiune pe foarte multi cetateni din comuna sa nu voteze referendumul din 26 mai.Lumea incepe sa vorbeasca ,dle Nimeni…

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.