Primarul liberal Carabelea: „Alegeri anticipate, cel mai nefericit scenariu!”

Primarul liberal de Piatra Neamț, Andrei Carabelea consideră că tranșarea crizei guvernamentale actuale prin alegeri anticipate este cel mai nefericit scenariu posibil, car ar arunca România într-un haos administrativ, situație cu atât mai nefericită cu cât România ar trebui să cheltuiască banii din PNRR nu să fie măcinată de un bâlci politic.
Declația lui Carabelea a fost făcută la emisiunea „Moldova în direct” de la News Moldova: „Varianta a patraalegeri anticipate. Acesta cred ca este este cel mai nefericit scenariu pentru o Romanie care isi doreste sa puna în aplicare Planul National de Investitii, care sa asigure dezvoltarea comunitatilor locale în special a celor mici si Planul National de Redresare si Rezilienta. Sunt 30 de milioane de euro care bat la usa Romaniei si noi ne certam cine sa fie prim-ministru cand avem deja unul”.
Celelalte 3 ipoteze luate în calcul de Carabelea sunt refacerea majorității PNL-USR-UDMR sau varianta unui Guvern PNL minoritar sau o guvernare PSD-USR-AUR.

D.V.

4 thoughts on “Primarul liberal Carabelea: „Alegeri anticipate, cel mai nefericit scenariu!”

 1. Pai, daca avem un prim-ministru fara majoritate parlamentara, inseamna ca nu il avem!Dupa logica democratica a d-lui Carabelea, nu mai are rost sa facem niciun fel de alegeri!Poate asa, ramane si domnia -sa primar!

 2. Lasand la o parte ”ingrijorarea”lui Carabelea vizavi de…”alegerile anticipate” unde probabiil PNL se va duce spre 10-12% unde de altfel ii este si locul,urmare a minciunilor electorale si a lipsei in totalitate a oricaror reforme ca sa nu mai vorbesc de
  indatorarea degeaba pe generatii a acestei tari ,ii recomand sa se ocupe de problemele acestui oras si de IMPLEMENTAREA SERIOASA a proiectelor cu fonduri UE cu firme SERIOASE si NU cu firmele mafiei PDL-iste care vor nenoroci aceste proiecte si vor anula finantarile de la UE indatorand pe generatii acest oras la fel cum s-a intamplat in trecut,sub PDL.

  Este singura sansa pe care Carabelea o are:sa demonstreze ca nu a ajuns din greseala Primar si ca nu este o marioneta.

  Daca va continua ca pana acum manifestand aroganta,dispret si incompetenta, inconjurat numai de hoti si prosti alesi chiar de el sa-l”consilieze”,esecul este previzibil.
  Daca va continua sa cheltuie iresponsabil putinii banii de la buget prin sifonari cu firme PDL-iste si prioritati cum a fost ”asfaltarea de la Valeni” sau achizitii de limuzine de lux,atunci probabil ca referendul de demitere initiat de PSD este absolut necesar pentru salvarea acestui oras.

 3. Cel mai nefericit scenariu îl joci tu în funcția de primar al municipiului Piatra Neamț !

Lasă un răspuns