Primarul Harpa: „Să apărăm imaginea oraşului!”

Primarul Daniel Harpa crede că este de datoria tîrg-nemţenilor care îşi iubesc oraşul să explice tuturor că incidentul cu rromii care s-au încăierat în stradă (înarmaţi cu topoare şi bâte) a fost unul singular, o excepţie de la viaţa de zi cu zi.

Într-un mesaj postat pe net, Primarul Harpa subliniază şi faptul că instituţiile competente acţionează în continuare pentru descurajarea celor predispuşi la fapte sociale.

<<Au trecut două săptămâni de la conflictul între mai mulți romi, pe o stradă din Tîrgu Neamț, scandal care a umbrit temporar munca noastră de promovare a orașului din punct de vedere turistic și cultural. În funcție de competențe, toate forțele (Poliție, Jandarmerie, Primărie, Direcția de Asistență Socială) continuă acțiunile de prevenire și combatere a faptelor antisociale.
După cum bine știți, acel eveniment nu este o obișnuință în orașul nostru, ci o excepție. De aceea, țin să mulțumesc tuturor celor care au apărat imaginea orașului. Ca locuitori ai urbei, trebuie să ținem unii cu alții, nu să împroșcăm cu noroi și să lăsăm un astfel de eveniment să definească locul în care trăim.
Avem un oraș frumos și doar prin eforturi comune îi putem promova așa cum se cuvine!>>, a precizat primarul Harpa.

D.V.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns