Primarul Filip de la Zănești, către cetățean: „Să mă pupi în p–ă!” VIDEO


„Să mă pupi în p–ă!”, „Ieși afară în p–da mă-tii” – astea au fost mesajele pline de respect administrativ (vezi VIDEO de mai jos) transmise astăzi de primarul de Zănești Ioan Filip către un cetățean care venise la Primărie să-l întrebe pe edil de ce îl hărțuiește și de ce îl toarnă la angajator cerând să își piadă locul de muncă.
Cetățeanul înjurat chiar în Primărie, ca la ușa cortului a fost filat, fotografiat în curtea altcuiva (un contracandidat la Primărie) și reclamat apoi la Apaserv cum că ar fi făcut un branșament înainte de autorizare (fapt neadevărat, după cum spune respectivul). Tratat în această manieră de primar, cetățeanul își permite să amintească fapte ale Primarului:
-obținerea de subvenții agricole prin fraudă, prin înlocuirea crotaliilor la animale împrumutate
-angajați ai Primăriei puși să lucreze la ferma familiei Primarului etc.
Astfel de practici de „ciocoi” ale primarului de Zănești sunt de notorietate, au fost și sesizări trimise spre unele instituții dar, până acum, acestea (Poliția, ITM, APIA etc) nu l-au deranjat real pe primarul care la orice chermeză se laudă că lui nu îi poate face nimeni nimic pentru că are susținere și proptele.
În urmă cu cîțiva ani, la nunta de argint, primarul Ioan Filip l-a avut ca naș pe Ionel Arsene, președintele PSD Neamț și președinte al CJ Neamț.

 

 

D.V.

 

Lasă un răspuns