Primarul de Piatra Neamţ: Firma privată nu va mai bloca roţile (fără Poliţie) decât în parcările concesionate

blocare roti

Primarul Dragoş Chitic urmăreşte îndeaproape dezbaterile publice şi aprige legate de abuzurile comise de firmele care blochează roti sau ridică maşini (în alte judeţe). Asta a lăsat să se înţeleagă atunci când, într-o conferinţă de presă a fost întrebat, indirect, dacă se poziţionează de partea cetăţenilor reclamă abuzuri sau de partea acestei afaceri care, mai presus de disciplină în traffic sau parcări, funcţionează ca o puşculiţă profitabilă pentru unii.

Cititi si: “Blocările de roţi, ridicările de maşini şi amenzile stabilite de CL sunt ilegale” (Avocatul Poporului)

Şi cum Avocatul Poporului a atacat deja practica blocărilor de roţi sau a ridicărilor maşinilor pe baza unor Hotărâri de Consilii Locale care interferează acolo unde a reglementat un act juridic superior (O.U.G.), primarul Dragoş Chitic a declarat că firma privată care administrează parcările publice cu plată din Piatra Neamţ va acţiona cu celebrele blocatoare galbene, fără Poliţia Naţională, doar în aceste parcări concesionate.

Cum amintirile cu imagini ale salariaţilor firmei private însoţiţi sau nu de poliţişti locali dar fără poliţişti MAI (aşa cum cere legea) blocând roţile maşinilor de pe străzi din Piatra Neamţ UNDE NU SUNT ASTFEL DE LOCURI DE PARCARE CU TAXĂ sunt vii în mintea multor nemţeni, vestea.net a face publică această precizare a primarului Chitic tocmai pentru ca pietrenii să ştie care este poziţia exactă a asministraţiei publice locale.

Cititi si: “Blocările de roţi, ridicările de maşini şi amenzile stabilite de CL sunt ilegale” (Avocatul Poporului)
CONTEŞTI BLOCAREA ROŢILOR ŞI TAXA DE DEBLOCARE ŞI CÂŞTIGI! Ghid Practic

De asemenea, dacă nu ştiţi cum s-a făcut blocarea roţilor în timp ce lipseati de lângă maşină e foarte simplu: vă interesaţi dacă împotriva dumneavoastră a fost emisă vreo constatare/sancţiune de către Poliţia Rutieră sau poliţiştii din M.A.I. (singurii abilitaţi să decidă imobilizarea unui autovehicul pe drumurile publice). Lipsa unei dispoziţii SCRISE a unui poliţist reprezintă un evident abuz din partea firmei private (subliniem, în afara parcărilor cu plată, pe drumurile publice).

Adresa de e-mail vestea.net@gmail.com sau chatul de la pagina facebook vestea.net stă la dispoziţia cetăţenilor pentru sesizări, FOTOGRAFII, reclamaţii pe această temă.

Vom reveni, în curând, cu detalii şi cifre foarte interesante legate de această afacere care se dovedeşte pentru unii o adevărată cloşcă cu pui de aur.

Daniel VINCA

 

 

Lasă un răspuns