Primarul de Piatra Neamț a bătut palma cu ambasadorul belarus

Primarul Dragoș Chitic a primit astăzi vizita Excelenței Sale Andrei Grinkevich, Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii Belarus în România. Principalele teme de discuții au fost reprezentate de posibilitatea de a încheia parteneriate comercial-economice cu orașe din Belarus, încheierea de acorduri în scopul încurajării schimburilor comerciale și a colaborării între persoane juridice din cele două țări, precum și participarea municipiului Piatra-Neamț la forumurile economice și de investiții organizate anul acesta în Belarus, anunță pagina de facebook a Primăriei Piatra Neamț.
”Mi-aș dori să stabilim relații economice între firme din Piatra-Neamț și Belarus și l-am asigurat pe Excelența Sa Andrei Grinkevich de tot sprijinul administrației locale pentru eventualii investitori din Belarus. Suntem deschiși la colaborări cu orașe din Belarus și în alte domenii, cum ar fi turismul sau proiecte culturale ” a declarat, la sfârșitul întâlnirii, primarul Dragoș Chitic, citat de aceeași sursă.

V.N.

Comentarii Facebook

One thought on “Primarul de Piatra Neamț a bătut palma cu ambasadorul belarus

  1. Ce tot ii dați poza nătângului asta de primar ?! Si așa se promovează el singur numai cu astfel de poze: trece o coloana de biciclete prin oraș, hop și Chitic cu fotograful după el, vine nu știu ce vedeta prin oras, hop și incompetentul cu fotograful după el….Faceți un articol cu realizările lui(fără toaleta inaugurată de el🤫).

Lasă un răspuns