Primarul Covasan, transmisie VIDEO a unei predici la Liturghie: „Ne cere Mântuitorul să venim la Biserică!”

O predică a preotului Bisericii din satul Ivaneș-comuna Dămuc a fost postată pe internet, în format video, de primarul Anton Covasan. Gestul primarului pare a fi nu doar unul de promovare a mesajelor duhovnicești și educative ale preotului respectiv ci și un fel de dar pentru dămucenii plecați departe de casă care au în suflet dorul de locurile natale.

„Pr Ticuță , predica la sf liturghie , biserica Damuc -Ivanes!” – este explicația succintă dată de primar în preambul fragmentului de predică în care slujitorul Bisericii face apel la solidaritate umană și creștină, la ajutorarea aproapelui aflat în păcat sau în deznădejde.

„Nu-i suficient să știu câteva date din Biblie dar fără să le fac. Ne cere Mântuitorul Isus Hristos să venim să ne împărtășim, să fim în Biserică. Să fim oameni care luptăm în lumea aceasta pentru mântuirea noastră și a celor de lângă noi. Ni cere și pe alții să-i sprijinim și să-i aducem pe calea credinței, ca pe unii care s-au rătăcit. Sunt oameni care au căzut în păcate, în desnădejdi și ei nu pot fi recuperați decât cu ajutorul multora”, spune cel cunoscut de enoriași drept Preotul Ticuță, în fapt numele acestuia fiind Constantin Poloșan.

Mai jos, în format video, fragmentul de predică postat de primar:

Daca nu functioneaza linkul de mai sus, dati CLICK AICI!

D.V.

 

Lasă un răspuns