Primarul Chitic, şedinţe foto la Speranţa şi padoc! Băieţi, copii, căţei fericiţi…

Primarul Chitic are o activitate în zig-zag în ce priveşte clădirea şi întreţinerea propriei imagini publice. După ce îi obişnuise pe pietreni să nu rateze niciun utilaj, bancă în parcă etc lângă care să se pozeze şi după o perioadă de relativă pauză, Dragoş Chitic revine în forţă.

Angajaţii din Primăria Piatra Neamţ care se ocupă de comunicare (şi imaginea primarului?) par să fi declanşat o adevărată ofesinvă în acest sens, care se îmbină cu minune cu o creştere a ritmului vizibilă şi la postaci sau jurnaliştii obedienţi. Două comunicate temise ieri şi azi de Primăria Piatra Neamţ arată un primar omniprezent, ba prin cartierele patriei, ba prin padocurile cu patrupede.

Să-i fi spus cineva primarului că e an electoral sau urmează vreun binemeritat concediu şi, în avans, e tehnica de umplut netul, să aibă ce citi şi răs-citi oamenii cât edilul şi-ar clăti ţesuturile în ape cu efecte miraculoase?

Cu băieţii de partid şi copiii din cartier

Primăria Piatra Neamţ – Comunicat de presă, miercuri, 9 august 

Primarul Dragoș Chitic a efectuat astăzi o nouă vizită în teren, de data acesta în cartierul Speranța. În urma vizitei a stabilit un program de lucrări ce vor demara în perioada următoare.

Astfel, societatea Urban va începe la sfârșitul acestei săptămâni cosirea spațiilor verzi, iar societatea Salubritas va avea acțiuni periodice de capturare a câinilor fără stăpân.

Publiserv SA va interveni pentru repararea străzilor, repararea locului de joacă și montarea de bănci. Locativ Serv va continua inventarierea locuințelor libere și transmiterea informațiilor spre primărie pentru a putea fi repartizate.

Școala și grădinița din cartierul Speranța sunt pe lista de proiecte aprobate  pentru finanțare prin P.N.D.L și sperăm că vor fi alocați banii necesari cât mai repede pentru a putea începe lucrările de construcții. În această perioadă se lucrează la reabilitarea Centrului Social și a Centrului de Permanență care vor fi redeschise până la finalul anului.

Primăria Piatra-Neamț intenționează ca anul viitor  să monteze camere de supraveghere video care să contribuie la combaterea faptelor antisociale.

Drumul de acces spre cartierul Speranța, respectiv strada Izvoare este drum județean și este predat spre administrare Consiliului Județean Neamț. Acest drum va fi modernizat printr-un proiect cu finanțare europeană. Estimăm că lucrările de modernizare vor începe în a doua parte a anului 2018.

,,În cartierul Speranța locuiesc aproximativ 1400 de persoane, majoritatea tineri, care merită o atenție sporită din partea Primăriei Municipiului Piatra-Neamț. De aceea am considerat necesar să efectuez o deplasare în acest cartier pentru a vedea cum se prezintă, ce trebuie să mai facem și pentru a discuta cu oamenii de acolo despre ceea ce trebuie îmbunătățit. În perioada imediat următoare se vor realiza mai multe lucrări edilitare și vom acorda o atenție deosebită acestui cartier pentru a crește gradul de confort a celor care locuiesc aici” a declarat primarul Dragoș Chitic la finalul vizitei.

Serviciul Comunicare

Cu căţeii fericiţi

Primăria Piatra Neamţ – Comunicat de presă, joi, 10 august 

          Vineri, 11.08.2017, medicii voluntari din cadrul Asociației franceze de protecția animalelor Mukitza vor fi prezenți în Piatra-Neamț, în cadrul campaniei de sterilizări a animalelor cu sau fără stăpân care se derulează în această perioadă în întreg județul Neamț.  Obiectivul campaniei îl reprezintă sterilizarea a 800 de animale, câini și pisici. 

          Acțiunea se derulează la sediul SC Salubritas SA din strada Muncii nr. 3, începând cu ora 09:30, iar programările sau alte informații se pot obține la numărul de telefon  0741.119.653.

        ”Le mulțumesc inițiatorilor acestei campanii și îi asigur de întreg sprijinul societății Salubritas. Îi invit pe toți proprietarii de patrupede să profite de ocazie și să

apeleze cu încredere la personalul medical specializat implicat în această campanie. În funcție de numărul solicitărilor, reprezentanții Asociației Mukitza vor sta și mai multe zile în Piatra-Neamț” a declarat primarul Dragoș Chitic.

          Conform Legii nr. 258/2013 pentru modificarea si completarea OUG 155/2001, este obligatorie sterilizarea câinilor cu sau fără stăpân aparținând rasei comune, metișii acestora, excepție făcând exemplarele cu regim special.

Serviciul Comunicare

D.V.

 

Comentarii Facebook

One thought on “Primarul Chitic, şedinţe foto la Speranţa şi padoc! Băieţi, copii, căţei fericiţi…

  1. Sa se pozeze in giratoriul de la ceahlau, inconjurat de scoarta de copac.
    PIATRA NEAMT – ORASUL FARA FLORI !!!!!!!!!!!!!!!

Lasă un răspuns