Primarul Chitic, promoter la Târgul de Turism: „10 motive pentru a petrece sărbătorile de iarnă la Piatra-Neamț”

Municipiul Piatra-Neamț este prezent la cea de a 40-a ediție a Târgului de Turism al României, cel mai important eveniment din industria turismului din România. Târgul, la care participă 215 expozanți din 17 țări, se desfășoară în perioada 15-17 noiembrie în București la Pavilionul expozițional Romexpo.

La deschiderea evenimentului a fost prezent primarul Municipiului Piatra-Neamț, Dragoș Chitic, care a declarat: „Participarea constantă din ultimii ani la târgurile de turism ale României a generat o creștere a vizibilității orașului nostru în rândul operatorilor economici din turism, dar și în rândul turiștilor români și străini. Promovăm la această ediție obiectivele turistice ale orașului, evenimentele anuale, dar și ofertele agenților economici locali. În premieră, la această ediție promovăm aplicația PiatraNeamtcity App, un ghid turistic digital modern și simplu de utilizat, dar foarte util pentru vizitatorii orașului nostru.”

Primăria Piatra –Neamț a ales să se promoveze cu ajutorul unui ecran LED de 15 mp vizibil din toate zonele pavilionului. Sloganul sub care se promovează Piatra-Neamț la această ediție a Târgului de Turism este „10 motive pentru a petrece sărbătorile de iarnă la Piatra-Neamț”.

Serviciul Comunicare

Comentarii Facebook

2 thoughts on “Primarul Chitic, promoter la Târgul de Turism: „10 motive pentru a petrece sărbătorile de iarnă la Piatra-Neamț”

 1. Pentru Chitic 10 motive pentru nu petrece ”nimic”in Piatra Neamt:
  1.Nu ai ce sa faci in Piatra Neamt doar daca dai o tura prin parc iar apoi te cari de unde ai venit.
  2.Nu ai unde sa-ti cheltui banii daca vii in acest oras.
  3.Nu ai unde minca ca lumea.
  4.Nu ai un SPA.
  5.Nu ai un parc de distractii
  6.Telegondola e foarte scumpa
  6.Sus pe Cozla e o paragina totala,numai tigani si mizerie nu ai ce face,te uiti la peisaje citeva minute si te cari de unde ai venit.Nu ai unde sa cheltui banii bugetati a-i cheltui.E un restaurant inchis de 2 ani iar altul neterminat de 10 ani.Ce dovada mai mare vreti ca suntem condusi de hoti si analfabeti?Iar ala se duce la tirguri de turism….rizi si cu curu.
  7.Politia Locala te hartuieste si te amendeaza daca opresti sa-ti iei un covrig iar in tot orasul in sensurile giratorii si interesectii sunt parcate masini care blocheaza traficul pe care nimeni nu le vede.
  8.Orasul este foarte poluat din cauza proastei administrari,bulevardele sunt transformate in parcari,centura este blocata la podul de la piata.
  9.Nu ai nici un fel de organizare/infrastructura turistica,trasee montane,centre de inchirieri,etc
  10.Mizerie maxima pe Cozla,risti sa fii calcat de masini daca te hotarasti sa faci o plimbare pe jos in natura,in oras,banci rupte,pubele vandalizate,trotuare pline de denivelari ,gropi si pavele lipsa sau distruse.

 2. Florin, as mai adauga ceva:ai veni intr-un oras promovat de personajele din fotografie?!

Lasă un răspuns