Primarul Chitic promite „Program ambiţios” la asfaltări şi reparaţii locuri de joacă. Triboi, preferat la poze…

„Astăzi, primarul Dragoș Chitic s-a deplasat pe teren, în zonele în care se execută sau urmează să fie realizate lucrări edilitare”, anunţă un comunicat remis de Serviciul de Comunicare din cadrul Primăriei Piatra Neamţ.

„Pentru anul în curs ne-am propus un program ambițios de reparații a străzilor și de amenajări urbane. Publiserv S.A. este piesa de bază pentru realizarea acestor lucrări și din acest motiv astăzi am mers pe teren împreună cu directorul societății pentru a puncta ceea ce trebuie rezolvat în perioada imediat următoare. Programul din acest an cuprinde lucrări de reparație a tuturor străzilor din oraș, executarea de reparații capitale pe o suprafață de 100.000 mp de străzi, asfaltarea a 6 km de străzi pietruite, refacerea marcajelor rutiere și implementarea măsurilor de fluidizare a traficului și siguranța rutieră. Am solicitat societății Publiserv o mai bună organizare pentru reparația și întreținerea locurilor de joacă (…)”, declară primarul Dragoş Chitic în respectivul comunicat.

După cum se vede în fotografiile de mai sus (sursa, tot Serviciul de Comunicare) primarul Chitic nu şi-a scos doar agenda şi fotograful la plimbare ci şi pe Gheorghe Triboi, directorul interimar de la Publiserv. Triboi ia astfel locul şi în poze lui Valentin Ciobanu, cel care şi-a dat în urmă cu câteva zile şi din funcţia de director general Publiserv dar şi din PNL, spunând că partidul (care i-a dat funcţie în CL apoi şefie pe ochi frumoşi la resepctiva societate a CL… nu îl mai reprezintă.

De remarcat absenţa şi în pozele de mai sus dar şi în cele de ieri trimise de Primărie a altor atârnători tradiţionali în imagini alături de primar.

S-o fi trezit Dragoş Chitic din capcana de imagine care i se tot ţese în jurul lui de vreo doi ani? Rămâne de văzut…

Reamintim că, încă din vremea scandalului intern PNL, Vestea i-a recomandat primarului de municipiu reşedinţă de judeţ să o lase mai uşor cu politica, să facă mai puţin jocurile cărătorilor de serviete şi să se axeze pe administrarea oraşului. Că de aia l-au ales oamenii primar (cu 34 %, nu cu 51 %, cum îl „adormeau” sondajele mincinoase făcute de unii „specialişti” şi „PiaR-işti” de prin PNL Piatra Neamţ).

D.V.

Comentarii Facebook

2 thoughts on “Primarul Chitic promite „Program ambiţios” la asfaltări şi reparaţii locuri de joacă. Triboi, preferat la poze…

  1. Triboi va triboi sa lucreze,tri schimburi pentru a plati,1,5 mid lei vechi daune.Primarul chitic,care se pregateste pentru „facultate”,i-a promis ca va face o inginerie financiara,pentru a plati prostimea(PUBLISERV) daunele.

Lasă un răspuns