Primarul Chitic promite fasole cu cârnaţi, de 1 Decembrie! Şi laudă „Atelierul Tricolor” de la PNL!

Primarul de Piatra Neamţ, Dragoş Chitic promite o şarjă de fasole cu cârnaţi de Ziua Naţională a României. Promisiunea – vagă iniţial – a fost făcută în contextul în care acesta, din postura de preşedinte PNL Piatra Neamţ, îşi lăuda colegii de partid, prinşi într-un adevărat „Atelier Tricolor” la sediul de partid.

Chitic nu apare în fotografia în care liberali mai tineri sau mai… cu experienţă lucrează de zor la realizarea unor cocarde tricolore şi, pe un ton glumeţ, spune că el e ocupat cu preparea bucatelor tradiíonale: „Colegii mei dragi de la PNL Piatra Neamt, harnici ca furnicutele, se pregatesc de Ziua Nationala. Eu prepar fasolea cu carnati !”.

Ceea ce putea fi interpretat ca o simplă glumă colegială este însă reiterat de primarul Dragoş Chitic, care la întrebarea cuiva („Unde serviţi, să nu pierd?”), spune ferm: „În centru, pe 1 Decembrie!”.

Rămâne de văzut dacă bucatele tradiţionale sunt destinate doar unui cerc de prieteni (în centru, în Piatra Neamţ, sunt şi restaurante, nu?) sau dacă primarul Chitic vrea să facă o surpriză pietrenilor şi, în premieră pentru Piatra Neamţ, după manifestarea dedicată Zilei Naţionale, se lasă şi cu porţii servite cetăţenilor cu tradiţionala şi ostăşeasca mâncare de fasole cu cârnaţi.

D.V. / foto – facebook

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns