Primarul Chitic: Nu există antene 5G în Piatra Neamț și nici în județ!

„Nu există nicio antenă cu tehnologie 5G montată în Piatra Neamț și nici în județ”, a afirmat primarul Dragoș Chitic într-o „declarație de presă” transmisă mai devreme live, video.
Primarul de Piatra Neamț a precizat că răspunde astfel unor întrebări sau informații nedocumentate vehiculate în spațiul public.
Dragoș Chitic a invocat ca argumente faptul că în nicio solicitare de autorizare adresată Primăriei nu există specificația 5G și că are și un răspuns primit de la ANCOM care certifică același lucru.
Pe grupurile de facebook din Neamț circulă câteva seturi de fotografii cu antene care sunt prezentate de către internauți ca fiind 5G. Acele fotografii nu sunt însoțite de nicio dovadă care să justifice informația respectivă ba, mai mult, unele dintre ele arată antene montate de mulți ani, chiar și de peste 10 (antene de la Releul TV de pe Pietricica, de pe Magazinul Petrodava, de pe nocturna de la stadion).

 

D.V.

 

 

 

Comentarii Facebook

3 thoughts on “Primarul Chitic: Nu există antene 5G în Piatra Neamț și nici în județ!

  1. Primarul care este confirmă înapoierea in care se află țara, orașul. Gura pxxxxxui adevar. grăiește, nu prezentăm nici un interes pentu investitori nici ca nație nici ca oraș.

  2. Chiticule pe clădirea mare și galbenă din spatele Vipului lângă CEC, este antena care a îndoit deja crengile copacilor din vecinătate, rușinea e la tine, Vodafone România a montat acea antenă, rușine!!!!! Minciunile sunt la ele acasă!!!!

  3. Telemedicina si telescoala au de-a face chiar cu 5 G! Chiar ANCOM spune asta! Multi politruci ar trebui sa inceapa o viata noua: sapa, harletul si lopata pentru inceput.

Lasă un răspuns