Primarul Chitic: „Nu era mai bine dacă banii pentru Spitalul Modular care nu va folosi nimănui erau dați pentru retehnologizarea Apaserv?”


Și primarul Dragoș Chitic consideră că suma de 16 milioane de lei alocați de Consiliul Județean Neamț pentru Spitalul Modular din… județul Iași este una care putea fi cheltuită mai util chiar în Neamț.

Prezent luni seara în emisiunea Vestea Tic-Tac, primarul Chitic a indicat o primă prioritate Compania Apaserv (prețuri mari, servicii de proastă calitate) care ar fi putut investi o astfel de sumă în retehnologizarea infrastructurii proprii dar a spus că banii ar fi prins bine și spitalelor din județ care, la rândul lor, au nevoie de aparatură modernă.

<<În loc de Spitalul ăsta modular care, probabil nu va mai folosi nimănui, dacă băgam banii ăia în Compania Apaserv, oare nu era mai bine? În Compania Apaserv pentru tot județul Neamț? Sau în spitalele din județ, ca să mergem tot în sănătate?>>, a spus Dragoș Chitic.

Primarul de Piatra Neamț a făcut și o comparație între firmele și unele entități din subordinea CJ sau ale Primăriei, subliniind că cele care îl au ca șef suprem pe președintele de la CJ sunt consacrate pentru serviciile de proastă calitate sau pentru alte dificultăți majore.

Toată emisiunea cu Dragoș Chitic în platoul Vestea Tic-Tac, poate fi văzută AICI.

D.V.

 

One thought on “Primarul Chitic: „Nu era mai bine dacă banii pentru Spitalul Modular care nu va folosi nimănui erau dați pentru retehnologizarea Apaserv?”

  1. Compania Apa Serv a inghitit deja zeci de milioane de euro , fara a rezolva problema pierderilor din retea.Mai mult, banii s-au aruncat pe zeci de kilometri de conducte inutile (in mediul rural), avand ca rezultat doar umflarea facturii pietrenilor.Dl. Chitic stie foarte bine asta, deoarece ani de zile societatea a fost administrata de colegii politici ai domniei-sale.Altfel, are dreptate ca banii aruncati pe containerele de la Iasi se puteau cheltui mai bine.De exemplu, tot la Spitalul Judetean, pentru dotari si materiale de protectie.

Lasă un răspuns