Primarul Chitic, mesaj cu mantă la afacerea familiei unui primar ALDE: „Poate ar fi cazul să dublăm impozitele!”

Primarul Dragoş Chitic a transmis în urmă cu câteva minute un mesaj pentru firma care este proprietara/administrează Autogara din Piatra Neamţ, făcând referire la posibilitatea dublării impozitelor şi taxelor locale (pentru teren şi pentru clăditi).

Primarul Chitic a făcut respectiva remarcă în cadrul unei sesiuni de audienţe live pe care o susţine acum, pe facebook. El a făcut precizarea cu posibilitatea supra-impozitării răspunzând la o întrebare referitoare la aspectul autogării.

„Da, Autogara este privatizată de mult timp”, a spus primarul şi apoi a făcut câteva aprecieri cu privire la aspectul asfaltului din curtea respectivă dar şi la felul în care arată clădirea.

Nu este un secret pentru nimeni că firma care administrează acum autogara aparţine familiei primăriţei ALDE de la Dobreni, Vasilica Creţu.

Ambii actuali primari erau consideraţi în anii din urmă drept apropiaţi ai guvernării locale PDL de pe vremea primarului Gheorghe Ştefan (pe vremea căruia Chitic a fost şi viceprimar).

„Într-adevăr, Autogara din Piatra Neamţ, care este o zonă privată, nu arată aşa cum mi-aş dori”, a spus din nou primarul Chitic, revenind pe respectivul subiect.

D.V.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns