Primarul Chitic, K.O.! Au fost desființate 3 funcții de consilieri personali!

Printr.o hotarare de CL votata acum cateva minute, primarul Dragos Chitic a ramas fara 3 din cei 4 consilieri personali. De asemenea, consilierii locali din arcul majoritar au votat si pentru desfiintarea functiei de administrator al municipiului Piatra Neamt.

Respectivele decizii au fost promovate ca amendamente la un proiect initiat de primarul Dragos Chitic prin care edilul cerea modificarea organigramei.

In momentul in care consilierul Marghidan a anuntat amendamentul, naucit de ce a auzit, primarul Chitic a reactionat uimit: „stati, stati, stati…”.

Au urmat discutii contradictorii, dar amendamentul a fost votat, apoi proiectul cu modificarea facuta astfel ca primarul Chitic a ramas fara 3 din cei 4 asa-numiti consilieri personali dar si fara city-manager.

D.V.

3 thoughts on “Primarul Chitic, K.O.! Au fost desființate 3 funcții de consilieri personali!

  1. O mizerie fara magini a lui Arsene! El angajeaza pe rupte si incearca sa santajeze toti primarii sa i se supuna! O sa va bata Dumnezeu!

  2. lasa ca asa le trebuie sa nu-mi mai aiba mie grija! Un director nu are voie sa aiba secretara in opinia primarului, insa el poate sa aiba 4 consilieri!! Bravo majoritate faceti curatenie in organigrama primariei pt ca acolo taie frunze la caini cca 650 de persoane!!

Lasă un răspuns