Primarul Chitic în inspecție la școli

 

Primarul Dragoș Chitic, împreună cu reprezentanți ai departamentelor Învățământ și Investiții din cadrul primăriei au vizitat astăzi Școala nr. 2 și Școala nr. 8, informează un comunicat remis de către Primăria Piatra Neamț

„Mai sunt ceva mai mult de trei săptămâni până la începerea  noului an școlar, iar școlile din Piatra Neamț trebuie să-și primească elevii în cele mai bune condiții. Astăzi m-am deplasat la două unități de învățământ din oraș pentru a  stabili ce mai este de făcut pentru confortul și siguranța elevilor (…)” a declarat primarul Dragoș Chitic.

În perioada imediat următoare, se vor realiza lucrări de reasfaltare a terenurilor de sport de la cele două școli, respectiv asfaltarea completă a unui teren al Școlii nr. 2 și asfaltarea parțială a terenului de sport al Școlii nr. 8.

Mulțumesc directorilor unităților școlare precum și cadrelor didactice implicate în această perioadă în acțiunea comună de întreținere și modernizare a școlilor.  Îi asigur pe elevii care învață în Piatra-Neamț că  primul clopoțel al noului an școlar va găsi unitățile de învățământ din oraș în condiții optime” a mai adăugat Dragoș Chitic.

 

Ilinca BRAD

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.