Primarul Chitic evită întrebarea şi apoi duce cu vorba asistenţii personali care cer drepturile legale!

Fază interesantă la audienţele online (!) ale primarului Dragoş Chitic care, în urmă cu câteva minute a utilizat din plin avabtajul lipsei unui moderator aşa că mai întâi a evitat o întrebare incomodă şi când pietreanca resepctivă a insistat a dat un răspuns din care nu s-a înţeles nimic.

<<Domnule primar, spuneti-mi va rog cand vor primi asistentii personali indemnizatia de hrana si voucherele de vacanta?>>, a întrebat Lăcrămioara Samson. Mai întâi inutil pentru că primarul a omis (?) să citească întrebarea respectivă.

Femeia a revenit („Domnule primar, spuneti-mi va rog cand vor primi asistentii personali indemnizatia de hrana si voucherele de vacanta? Nu mai evitati raspunsul!”) şi Dragoş Chitic a dat un răspuns gen „Când vom avea bani”, justificându-se că plăţile pentru asistenţa socială au fost trecute la începutul anului în sarcina administraţiei publice locale care nu ar avea bani.

Reamintim că după ce Guvernul a restabilit regulile de alocare şi cheltuieli bugetare ale administraţiilor locale, ]n Consiliul Local Piatra Neamţ a avut loc votarea bugetului, pe un proiect propus de primarul Drago; Chitic iar printre investiţiile votate de alianţa PNL-PMP s-au numărat şi unele foarte criticate de opinia publică, cum ar fi alocarea a 200.000 lei pentru amplasarea unui steag megalomanic într-un sens giratoriu sau a 250.000 lei pentru litere volumetrice şi scări de metal pe Pietricica.

V.N.

Comentarii Facebook

One thought on “Primarul Chitic evită întrebarea şi apoi duce cu vorba asistenţii personali care cer drepturile legale!

  1. Dragoș Chitic-nu face nimic, nu discuta cu oricine, el nu baga in seama pe oricine,…Pai cine ar mai fi el dacă ar sta de vorba cu oricine ? El e Chitic-nu face nimic, Chitic-mafiotu.

Lasă un răspuns