Primarul Chitic, din nou pe şantierul Mall-ului privat din Precista

dsc_6687Primarul Dragoș Chitic și viceprimarul Bogdan Gavrilescu au avut astăzi o întâlnire cu investitorul care realizează centrul comercial tip mall-Shopping City Piatra-Neamț.  Discuțiile dintre reprezentanții municipalității și reprezentații investitorului s-au axat pe realizarea căilor de acces din strada Bistriței cât si din Bulevardul Decebal, menţionează un comunicat emis de primăria Piatra Neamţ.

Constructorul își menține termenul pentru finalizarea construcției pentru 24 noiembrie, ritmul în care se lucrează ne îndreptățește să credem că acest termen va fi respectat, precizează reprezentanţii Primăriei pietrene.

,,Mă bucur că în municipiul Piatra-Neamț se realizează unul dintre cele mai mari complexe comerciale din zonă și consider că este o datorie a administrației locale să sprijine investițiile private din oraș. Viitoarea construcție va avea impact pozitiv în dezvoltarea comunității noastre și va reprezenta un punct de atracție. Întregul proiect se va întinde pe  7,4 hectare, iar centrul comercial va avea o suprafață de 33.000 mp cu parter și etaj 1 parțial, de asemenea va fi amenajată o parcare de 1000 de locuri. Investiția va genera între 800-1000 de locuri de muncă dar și venituri suplimentare la bugetul municipiului.” a declarat primarul Dragoș Chitic.

„În afară de Carrefour și Cinema City cu șase săli de spectacol vor exista șapte  zone de alimentație publică și peste 90 de spații comerciale în care vor veni cele mai importante brand-uri din domeniu”, mai menţionează acelaşi comunicat al administraţiei publice care pare emis de o agenţie de publicitate.

Serviciul Comunicare și Management Integrat – Primăria Piatra Neamţ

cop-mall

Comentarii Facebook

2 thoughts on “Primarul Chitic, din nou pe şantierul Mall-ului privat din Precista

  1. Gospodina din dreapta cum privesti ecranul cine e ? Sa nu ziceti ca e Boengiu !

  2. Este exact ca in fabula cu „Musca la arat”!In plus, dl. Chitic minte, nu se vor „crea” 800-1000 locuri de munca, ci se vor „reloca”, eventual vor fi adusi cativa oameni de prin comunele alaturate.Oricum, numarul de locuri de munca create este mai mic decat numarul locurilor de munca care dispar din cauza infiintarii noului mall…

Lasă un răspuns