Primarul Chitic despre o nouă candidatură: „Deocamdată nu am luat o decizie!”

Primarul Dragoș Chitic nu s-a decis dacă va candida sau nu pentru al 3-lea mandat de primar (al 2-lea prin votul cetățenilor). Întrebat de un jurnalist  dacă va mai candida sau nu, Drago Chitic a răspuns că încă nu a luat o decizie în acest sens.

Jurnalist – Dumneavoastră veți candida?
Dragoș Chitic – Deocamdată nu am luat o decizie!

Anterior mesajului de mai sus, actualul primar a declarat că nu știe să fi existat discuții sau negocieri între Vasile Panaite (care și-a anunțat candidatura din partea Pro România) și PNL. „Despre discuții ale domnului Panaite cu PNL-ul eu nu am cunoștință, cu organizația PNL Piatra Neamț nu s-a discutat. În 2016 au fost 10 sau 11 candidați. În mod clar și în 2020 ne așteptăm tot la un interes crescut. E o funcție râvnită de foarte mulți, să fii primar la Piatra Neamț. Eu nu pot să le doresc decât succes tuturor celor care vor înscrie în această competiție și să câștige cel mai bun. Pietrenii știu să-și aleagă primarul”, a declarat Dragoș Chitic în conferința de presă de vineri, ținută la sediul cabinetului Parlamentar al senatorului Eugen Țapu.

DV
Foto: Turn TV

Comentarii Facebook

2 thoughts on “Primarul Chitic despre o nouă candidatură: „Deocamdată nu am luat o decizie!”

  1. Pai nici sa nu o ia ca nu il mai voteaza nici naiba. Si-a batut joc de oras in ultimii ani!

  2. Turma de prosti si manelisti de cetateni ai acestui oras au votat ultima data aceeasi echipa care a furat si devalizat acest oras aducindu-l la sapa de lemn si dator pe generatii.

    Acesti cetateni lipsiti de discernamint tiganizati si necivilizati sunt responsabili de faptul ca in acest oras se fura banii publici prin firmele primariei,se dau salarii aberant de mari unor oameni incompetenti si corupti din administratia locala.

    Numai niste prosti patologici puteau crede ca votindu-l pe Chitic s-ar schimba ceva din ”politica”hotiei banilor publici.

    Au ce merita dupa cum au votat.

Lasă un răspuns