Primarul Chitic: „Creştere aberantă la preţul apei”

Intenţia conducerii APASERV (singurul furnizor autoriyat de apă potabilă din Neamţ) de a mări iarăşi reţurile a fost dur criticată de primarul Dragoş Chitic acum câteva minute, într-o conferinţă de presă.

„Creştere aberantă”, „cea mai mare creştere de preţ”, au fost doar câteva din acuzele lansate de primarul Chitic. Acesta a explicat că mărirea cu 24 la sută, respectiv cu 7 la sută la apă şi canalizare nu sunt măsuri corecte.

Un reprezentant al CL Piatra Neamţ urmează să voteze în cadrul ADI Aqua Neamţ respectivele propuneri de majorare de preţ şi probabil că votul acestuia va fi unul negativ.

Reamintim că în urmă cu mai bine de un an, pe un subiect similar, primarul Dragoş Chitic a susţinut că Primăria Piatra Neamţ a contestat în instanţă o majorare de preţ similară. La acel moment, reprezentanţii Primăriei au refuyat să pună la dispoziţia Vestea plângerea adresată instanţei – de ce oare? – iar primarul Chitic nu a mai făcut nicio declaraţie pe acest subiect.

D.V.

One thought on “Primarul Chitic: „Creştere aberantă la preţul apei”

  1. Stati cumintei ,,dragii mei nemteni,, , se v-a scumpi, sigur se v-a scumpi ca, orice propune ,,conducerea noastra,, se v-a aproba. La A.D.I. conduc tot ai nostri( specialisti in purtarea vorbei) asa ca, se v-a scumpi, mai ales ca ApaServ infloreste pe zi ce trece…..
    Concluzie, platiti ca aveti ce meritati !

Lasă un răspuns