Primarul Chitic, în control la lucrările realizate de Publiserv

Primarul Dragoș Chitic s-a deplasat astăzi pe teren pentru a verifica lucrările de întreținere ale orașului programate pentru această perioadă, anunţă un comunicat remis de Serviciul de Comunicare din Primăria Piatra Neamţ.
Se lucrează la amenajarea parcării și a trotuarelor perimetrale din zona Pieței Centrale și se realizează reparații, cu asfalt, în toate cartierele orașului în vederea pregătirii străzilor pentru sezonul de iarnă. Se aduc la cota străzii căminele de utilități și se fac lucrări de curățare și întreținere a canalizărilor pluviale, pentru a evita problemele cauzate de ploile de toamnă.  Tot în această perioadă a fost reparat locul de joacă din cartierul Speranța, urmând ca în cel mai scurt timp să fie reabilitate locurile de joacă din cartierul Precista, menţionează sursa citată.

„Modernizare străzilor a fost o prioritate în anul 2017 și va continua și în anii următori. Îmi doresc un oraș în care cetățenii să se simtă confortabil, iar participanții la trafic să fie în siguranță. Societățile Consiliului Local prin intermediul cărora efectuăm întreținerea orașului trebuie să funcționeze eficient și să realizeze lucrări de calitate la prețuri corecte”, a declarat primarul Dragoș Chitic.

Primăria Municipiului Piatra-Neamț are un program amplu de asfaltări prin care și-a propus ca până în anul 2020 toate străzile din Municipiul Piatra-Neamț să fie asfaltate și să asigure un confort sporit participanților la trafic, menţionează acelaşi comunicat.

V.N.

 

 

Comentarii Facebook

One thought on “Primarul Chitic, în control la lucrările realizate de Publiserv

  1. Frumos și pompos, limbaj de lemn. Vom face, vom drege, etc. Sunt total dezamăgită. Asfaltări făcute de mântuială, canale de utilități acoperite, hidranți îngropați. Vom urmări cum se vor realiza lucrările! Praf în ochi la proști. Nicio stradă nou asfaltată nu e dreaptă! Domnule, dacă tot se aruncă niște bani (s-au cumpărat utilaje noi, moderne) de ce nu sunt drepte, plane străzile? Oare domnu primar aflat în slujba cetățenilor nu al partidului nu știa ca sunt necesare lucrări pe lângă piața de făcut? Înainte de a se termina piața nu putea fi făcute aceste lucrări de amenajare? Încă odată, Rușine domnilor!
    Apropo, și primar și președinte de partid. Asta e nesimțire! Să ne aducem aminte de DOMNUL COPOSU! A fost numai președinte de partid. Atât! Nu parlamentar, nu funcționar public, asa an, etc!

Lasă un răspuns